11 april 2014, 15:04 Moldovan reality views 9671
Comisia parlamentară a Israelului a aprobat regimul
Photo: relevantinfo.co.il
11 april 2014, 15:04 Moldovan reality views 9671

Comisia parlamentară a Israelului a aprobat regimul "Fără Vize" pentru cetăţenii Moldovei

În ultima zia lui Gideon Saar la postul de ministru al Afacerilor Interne a Israelului, comisia parlamentară a afacerilor interne, prezidată de Miri Regev a aprobat cererea sa de scutire a cetățenilor Republicii Moldova de necesitatea de a deţine o viză turistică, atunci cînd vizitează Israelul (demisia lui Ghedeon Saar va intra în vigoare în termen de 48 de ore. Postul său îl va ocupa Litineţki Leonid care are 47 de ani. El s-a repatriat în Israel în anul 1991 din Rusia)

Biroul de presă al Knesset-ului informează că cetăţenii moldoveni care intră în Israel cu paşapoarte biometrice nu vor avea nevoie de viză de intrare.

Menţionăm, că în conformitate cu Legea cu privire la intrarea în Israel, ministrul de Interne are autoritatea, după consultarea cu Comisia parlamentară a afacerilor interne să emită o ordonanţă, privind scutirea cetățenilor străini de perfectarea vizei turistice.

Data, începînd cu care cetățenii Republicii Moldova vor putea călători fără vize în Statul Israel, precum și condițiile exacte pentru călătoriile fără viză VOR FI ANUNȚATE după finalizarea procedurilor israeliene interne de intrare în vigoare a deciziei (de regulă, dupa 90 de zile de la publicarea in Monitorul oficial israelian) și informarea cu privire la intrarea acesteia în vigoare, prin canale diplomatice, a autorităților de la Chișinău.

Source: viza.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
1766 locuitori

Ghiliceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucioaia, Ghiliceni și Cucioaia Nouă. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 86 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1766 de oameni. Satul Ghiliceni a fost menționat documentar în anul 1495 cu denumirea Hrișani.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.