Go to section: Nature and tourism
30 june 2018, 11:05 Nature and tourism views 10551
Un biker din Moldova va călători a 2-a oară în jurul lumii, pe iaht
30 june 2018, 11:05 Nature and tourism views 10551

Un biker din Moldova va călători a 2-a oară în jurul lumii, pe iaht

Călătorul moldovean, motociclistul Ghenadie Șatov intenționează să plece într-a doua călătorie în jurul lumii, de data aceasta pe iahtul său, și invită alte persoane interesate.

El a comunicat joi, într-o conferință de presă, că a fost mereu iubitor de senzații extreme și i-a plăcut să călătorească. De aceea, în 2009 a făcut prima sa călătorie în jurul lumii pe o motocicletă BMW R 1200 GS Adventure, de circa 20 de mii de euro.

„Ideea a venit din dorința de a înțelege lumea, cît există o astfel de posibilitate... Așa că mi-am luat motocicleta și am mers cu ea prin toate continentele timp de 481 de zile, pentru a vedea modul în care oamenii trăiesc în alte țări", a mărturisit Șatov.

Potrivit lui, de data aceasta a luat o decizie mai îndrăzneață, deoarece va face ocolul globului pe un catamaran de navigație francez Privilege, de aproximativ 500 de mii de dolari, pe care se pot afla aproximativ 10 persoane.

Source: infotag.md

Keywords:

calatorie , lume

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1545
Populația:
18320 locuitori

Străşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Străşeni. Amplasat în partea centrală a republicii, în valea rîului Bîc, oraşul Străşeni este situat la 23 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 18320 locuitori. Prima atestare documentară a satului Străşeni datează din 1545, cînd Alexandru Voievod, domnul Moldovei, confirma mănăstirii Pobrata o jumătate de moşia Străşenilor.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.