Go to section: Nature and tourism
27 march 2017, 11:01 Nature and tourism views 49770
Cod Galben de vînt în toată ţara
27 march 2017, 11:01 Nature and tourism views 49770

Cod Galben de vînt în toată ţara

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astăzi Cod Galben de vînt. La mijlocul zilei se prevăd intensificări ale vîntului de pînă la 15-20 de metri pe secundă.

În acest context, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Execepţionale recomandă oamenilor să nu aprindă vegetaţia de pe cîmp.

La Briceni și Soroca, vor fi opt grade Celsius, iar la Bălți, cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă zece grade. La Chișinău și Tiraspol, sînt prognozate 11 grade Celsius.

Aceeași temperatură va fi Leova și Comrat. La Cahul, maxima termică va fi de 12 grade Celsius.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, ziua se aşteaptă pînă la 17 grade, iar noaptea se vor înregistra trei grade cu plus. Joi, sînt prognozate ploi de scurtă durată.

Source: publika.md

Keywords:

vremea , vînt , Cod Galben

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
871 locuitori

Suric este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Suric este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 871 de oameni. Satul Suric a fost menționat documentar în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.