Go to section: Nature and tourism
17 november 2016, 09:37 Nature and tourism views 6078
Cum va fi vremea
17 november 2016, 09:37 Nature and tourism views 6078

Cum va fi vremea

Vremea va fi determinată, astăzi, de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi predominant noros, fără precipitații esențiale. Vîntul va sufla din sud-est slab pînă la moderat.

La Briceni şi Soroca, temperaturile vor urca pînă la trei grade Celsius. Iar la Bălţi şi la Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău se vor înregistra cinci grade, în timp ce la Tiraspol, Leova şi Comrat mercurul din termometre va indica şase grade. La Cahul se vor înregistra pînă la opt grade Celsius.

În următoarele zile vremea se va încălzi uşor. În Capitală temperaturile vor urca ziua până la 12 grade Celsius, iar noaptea minima termică va fi de şase grade cu plus.

Source: www.publika.md

Keywords:

vremea , prognoza , temperatura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
805 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Ghindeşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 805 locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.