Go to section: Nature and tourism
08 april 2016, 16:18 Nature and tourism views 7886
Meteorologii anunţă ziua în care va fi cel mai cald
08 april 2016, 16:18 Nature and tourism views 7886

Meteorologii anunţă ziua în care va fi cel mai cald

Moldova se va sufoca de căldură încă o săptămână. Cel mai cald va fi în data de 11 august, când temperatura aerului va ajunge până la 38 de grade Celsius. Până atunci vom avea parte și de zile ploioase.

Până mâine, Moldova este sub Cod Galben de caniculă. Iar până în data de 9 august este valabil Codul Galben de secetă hidrologică.

Anul trecut, asemenea temperaturi s-au înregistrat la începutul lunii septembrie, perioadă apreciată de meteorologi, drept cea mai caldă din ultimii 70 de ani.

Pe timp de caniculă, medicii recomandă să consumăm cât mai multe lichide, fructe și legume şi să evităm expunerea prelungită la soare, mai ales în orele amiezii.

Source: www.publika.md

Keywords:

meteo , natura , canicula , prognoza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
388 locuitori

Alexeevca este un sat din cadrul comunei Svetlîi, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 38 km de municipiul Comrat și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 388 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.