Go to section: Culture
10 february 2021, 09:30 Culture views 2210
Tradițiile moldovenești, pe paginile revistei Elle Rusia
10 february 2021, 09:30 Culture views 2210

Tradițiile moldovenești, pe paginile revistei Elle Rusia

Tradițiile moldovenești vor apărea pe paginile revistei Elle Rusia. Despre asta a anunțat pe o rețea de socializare, redactorul-șef al publicației, Ekaterina Mukhina, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

În postarea sa, aceasta a publicat cîteva modele de coperți care arată tradițiile noastre: mămăligă, brînză, vin, o casă țărănească etc. Totodată, Mukhina a felicitat echipa Sheriff Tiraspol care a învins-o pe Real Madrid.

"Deci, 25 de coperți ale numărului nostru multicultural din octombrie sînt pe cale să intre în magazine - ce vă așteaptă? Poate că voi începe cu Moldova - și, în același timp, voi felicita echipa Sheriff din Tiraspol pentru victoria pe care a avut-o în fața celor de la Real Madrid în Liga Campionilor!

Localnicii spun - „Apele liniștite sînt adînci”. Rîul Nistru nu a fost cuprins în imagini, dar îndată ce te vei uita la cer de pe meleagurile din Florești sau vei lua cina într-o casă din satul Iliciovca (în compania unei pisici, desigur!), pacea va coborî asupra ta. Principalul lucru este să vă găsiți drumul înapoi", a notat Mukhina.

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , tradiții

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
187 locuitori

Ciuluc este un sat din cadrul comunei Egorovca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 187 de oameni. Satul Ciuluc a fost menționat documentar în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.