Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 noiembrie 2019, 15:15 views 3621
Haret: Trebuie să oferim Chișinăului șansa de a înflori din nou (Video)
01 noiembrie 2019, 15:15 views 3621

Haret: Trebuie să oferim Chișinăului șansa de a înflori din nou (Video)

Capitala noastră este un oraș minunat și frumos, „cu umeri albi de piatră" și trebuie să-i oferim Chișinăului o șansă de a înflori din nou, pentru care este important să veniți la urne pe 3 noiembrie, să faceți alegerea corectă și să votați pentru primarul care va face totul pentru ca orașul nostru să înflorească din nou.

Această opinie a fost exprimată de directorul Teatrului Dramatic Rus „A.P. Cehov", Constantin Haret, în ajunul celei de-a doua runde a alegerilor locale din capitală, transmite Noi.md.

El a menționat că mulți dintre concetățenii noștri, locuitori ai Chișinăului au plecat în străinătate în căutarea unei vieți mai bune. „Dar, odată ce am rămas aici, înseamnă că credem în viitor, și nu în simplul viitor, ci în viitorul luminos al țării noastre, al orașului nostru. Și ne vedem aici, la Chișinău, într-o grădină înfloritoare", a subliniat Constantin Haret.

El nu a stat să le amintească locuitorilor capitalei despre datoria civilă și obligația de a vota, dar a indicat că sîntem creatori, ne creăm viitorul și depinde de noi dacă acesta va fi sau nu luminos.

„Va fi corect dacă fiecare dintre noi va decide să creăm un viitor luminos pentru Chișinăul nostru. Cred că va fi corect dacă le oferim candidaților posibilitatea de a se dovedi adevărați gospodari ai orașului. Nu trebuie să lăsăm toate să meargă cum or merge, deoarece atunci cînd ceva nu va merge bine, de exemplu în activitatea primarului, vom spune: uite-l, nu a reușit. Și astfel noi fugim de responsabilitate. Dar dacă îl alegem și el face ca orașul nostru să înflorească, atunci vom spune: am avut și noi o contribuţie la acest sens, l-am susținut și el a făcut acest oraș mai bun, a creat acest viitor nu numai pentru noi, ci și pentru copiii noștri, nepoții și, poate, strănepoții noştri", a spus directorul Teatrului Dramatic Rus „A.P. Cehov".

„Îi îndemn pe toți să vină la secțiile de votare în al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru primarul Chișinăului pe 3 noiembrie și să facă alegerea corectă", a declarat Constantin Haret.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Constantin Haret , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.