Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 septembrie 2019, 10:00 views 3194
Cînd vom afla lista finală a candidaților la Primăria capitalei
24 septembrie 2019, 10:00 views 3194

Cînd vom afla lista finală a candidaților la Primăria capitalei

Lista finală a pretendenților la funcția de primar general al capitalei va fi publicată de Comisia Electorală Centrală pe 26 septembrie, notează Noi.md.

Atunci expiră termenul de șapte zile prevăzut de lege pentru examinarea dosarelor ultimilor candidați și înregistrarea în cursa electorală.

Menționăm că deocamdată șapte candidați au fost înscriși în cursa electorală: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cîrnaț, Valeriu Munteanu, Valerii Klimenko, Victor Chironda, Vitalie Vaznoi.

Săptămîna trecută pe ultima sută de metri, și-au depus dosarele Ruslan Codreanu, Dorin Chirtoacă, Octavian Țîcu și Andrei Năstase.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

primaria , candidat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
799 locuitori

Buda este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buda și Ursari. Satul Buda se află la o distanţă de 15 km de oraşul Călăraşi şi la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 799 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.