Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 mai 2019, 17:35 views 21015
În fondul locativ municipal încep lucrările de dezinsecție
07 mai 2019, 17:35 views 21015

În fondul locativ municipal încep lucrările de dezinsecție

Pe parcursul săptămînii curente, în blocurile din fondul locativ municipal încep lucrările de dezinsecție. Despre aceasta a anunțat, la ședința operativă de la Primărie, șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Ion Burdiumov.

Licitația pentru efectuarea lucrărilor în anul 2019 a avut loc la mijlocul lunii martie, iar contractul cu agentul economic a fost semnat pe 1 aprilie. Tot în aprilie, s-a efectuat deratizarea în mai bine de trei sute de blocuri locative din fondul municipal, iar lucrările continuă. Se intervine inclusiv la solicitarea locatarilor. De săptămîna aceasta, încep și lucrările de dezinsecție.

Și muncitorii de la Spații Verzi urmează să facă dezinsecție, în parcuri și în zonele de odihnă, împotriva căpușelor și a insectelor.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Dezinsecție , fond locativ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1506
Populația:
1098 locuitori

Cerniţa este un sat şi comună din raionul Floreşti. Cerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Florești și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1098 de oameni. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1506.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.