Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 decembrie 2017, 15:00 views 12344
Revelionul va fi sărbătorit cu fast în PMAN
26 decembrie 2017, 15:00 views 12344

Revelionul va fi sărbătorit cu fast în PMAN

Ca și în anii trecuți, în noaptea dintre ani, în Piața Marii Adunări Naționale va fi un organizat un concert de zile mari.

Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul ședinței operative de la Primărie, de către primarul general interimar, Silvia Radu. Edilul a precizat că în programul festiv vor fi atît muzica și dansurile, cît și focurile de artificii.

„Nu s-a schimbat nimic. Totul rămîne în vigoare. Oamenii vor fi așteptați în Piața Marii Adunări Naționale. Piața va fi închisă de trafic, va fi un concert, focuri de artificii, așa cum s-a petrecut în fiecare an", a declarat Silvia Radu.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Anul Nou , PMAN , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1677
Populația:
838 locuitori

Ghelăuza este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Saca și Ghelăuza. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 838 de oameni. Satul Ghelăuza a fost menționat documentar în anul 1677.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.