Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 noiembrie 2016, 11:16 views 6583
La Chișinău a apărut încă un loc romantic (Foto)
22 noiembrie 2016, 11:16 views 6583

La Chișinău a apărut încă un loc romantic (Foto)

Această fericire pictată se află la intersecția străzilor V. Pîrcălab – 31 August, în imediata apropiere de banca celebrului sculptor Veaceslav Jiglițchi.

"Fericirea pictată. Cel mai romantic colțișor din Chișinău! Cel mai bun flash mob, care s-ar putea inventa sînt pereții pictați cu scene din basme", a scris pe Facebook Oxana Șișco-Cozîrscaia.

"Acesta ar fi un răspuns destoinic „mansardismului" și vandalismului, care înfloresc la Chișinău, datorită culturii interne, educației și integrității personalității primarului nostru. Privești această poveste și vrei neapărat să afli: Ce e în spatele acelei uși, dar a acelei ferestre. Care este numele cîinelui, dar pe copiii care-l plimbă cum îi cheamă? Ce vor servi la masa de prînz locatarii primului etaj? Ți-ai dori să întrebi: cum se numesc florile fetei de pe balconul din partea stîngă, dar bărbatul de la balconul din dreapta ce citește?", a scris Oxana Șișco-Cozîrscaia.

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , romantică , desen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
1359 locuitori

Zahoreni este un sat şi comună din raionul Orhei. Zahoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1359 de oameni. Satul Zahoreni a fost menționat documentar în anul 1577.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.