Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 noiembrie 2016, 12:35 views 6123
Scuarul Catedralei Mitropolitane se va transforma într-un „Sătuc de iarnă”
09 noiembrie 2016, 12:35 views 6123

Scuarul Catedralei Mitropolitane se va transforma într-un „Sătuc de iarnă”

La începutul lunii decembrie în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău va fi organizat „Sătucul de iarnă dedicat sărbătorilor de Crăciun și Revelion". Localitatea improvizată va fi amenajată în spatele Porților Sfinte și va activa în perioada 9 decembrie 2016 - 15 ianuarie 2017.

Astfel, în spatele Porților Sfinte va fi instalată o scenă, sisteme de sonorizare și iluminare, o expoziție de fotografii ș.a

Totodată, agenții economici care vor să participe la tîrgul de Crăciun și să comercializeze produse alimentare sau de patiserie și băuturi în recipiente de plastic, sînt îndemnați să notifice Direcția generală comerț, alimentație publică și servicii.

Tîrgul de Crăciun și Revelion va activa în perioada menționată de la ora 10:00 pînă la 23:00, iar în noaptea de Revelion, non-stop.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Anul Nou , parc , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.