Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 noiembrie 2015, 16:05 views 6553
Pînă la finele anului, la Chișinău vor fi puse în circulație încă 10 troleibuze noi
10 noiembrie 2015, 16:05 views 6553

Pînă la finele anului, la Chișinău vor fi puse în circulație încă 10 troleibuze noi

Pînă la finele anului curent, în capitală vor fi puse în circulație 10 troleibuze noi, asamblate la Chișinău. Pentru efectuarea acestor lucrări au fost alocați 30 de milioane de lei. Informația a fost prezentată astăzi de către șeful Î.M. „Regia Transport Electric" (RTEC), Gheorghe Morgoci, relatează NOI.md.

Potrivit sursei citate, alte cinci troleibuze asamblate în capitală vor fi puse în circulație pînă la finele săptămînii curente.

„Trebuiau să fie încă 20 de unități de transport, dar am primit o informație operativă precum că, pentru 30 de milioane de lei vom primi 10 unități. Acum se negociază ca patru dintre aceste 10 troleibuze să fie reconstruite cu scopul de a instala baterii cu propulsare autonomă", a declarat Gheorghe Morgoci.

Împreună cu aceste 10 unități de transport, în capitală vor circula 182 de troleibuze noi.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1702
Populația:
670 locuitori

Stroiești (Stroenți) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 125 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 670 de oameni. Satul Stroiești a fost menționată documentar în anul 1702.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.