Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 august 2015, 16:10 views 12561
Doi miri s-au fotografiat la toate punctele de atractie din Chisinau (Foto)
11 august 2015, 16:10 views 12561

Doi miri s-au fotografiat la toate punctele de atractie din Chisinau (Foto)

Igor şi Anastasia sînt doi tineri care, după cununie, au realizat o ședință foto diferită de ceea ce fac de obicei mirii în ziua nunţii. La sugestia fotografului Yon Savin, cei doi au pozat în aceeași ipostază, în faţa tuturor celor mai importante clădiri şi monumente din Chișinău.

În ziua nunţii, pe lîngă pozele obişnuite pe care le face, Yon Savin are un obicei de a fotografia toți mirii în aceeași ipostaza: stînd drepți, unul lînga altul, ţinîndu-se de mîini, cu picioarele unite, așa cum obișnuiesc copiii să pozeze. El avea demult ideea de a fotografia un cuplu de miri în aceasta ipostază, în mai multe locuri cunoscute din Chișinău. Igor şi Anastasia au acceptat sugestia fotografului, astfel, după cununie, cei trei au cutreierat orașul o zi întreagă şi s-au fotografiat în faţa: Guvernului, Parlamentului, Primăriei, Palatului Naţional, Circului, Filarmonicii, Salii cu Orgă şi a altor locuri importante din capitală. Iată mai jos ce proiect fotografic inedit a ieșit:

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

fotografie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1883 locuitori

Svetlîi este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexeevca și Svetlîi. Localitatea se află la distanța de 30 km de municipiul Comrat și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Svetlîi a fost menționat documentar în anul 1913 cu denumirea Denevița Nouă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.