Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 mai 2016, 10:17 views 13421
La Trușeni va avea loc festivalul cireșelor
25 mai 2016, 10:17 views 13421

La Trușeni va avea loc festivalul cireșelor

În perioada 4-5 iunie 2016, Asociatia Mold Art Event, organizează Festivalul "Cireșele de Trușeni". Organizatorii evenimentului intenționaeză să ofere tuturor participanților petrecerea unui weekend in aer liber cît mai plăcut, în care să îmbine savoarea inconfundabilă a cireșelor cu spectacolul de bun gust, cu comerțul tradițional de produse agroalimentare, meșteșugăresti sau industriale.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea savura plăcinte și vin spumant de cireșele, bucate tradiționale și artizanat autentic, cu trușeneni frumoși și istoriile lor cireșare.

Festivalul va fi însoțit și de un spectacol musical la care vor participa formația Simrat și Valentin Uzun, Cătălin Josan, formația Gîndul Mîței, Alex Calancea Band, Guz, Capushon și mulți alții.

Festivalul va avea loc în satul Trușeni și va începe la orele 10:00 în ambele zile și se va încheia la 21:00.

Mai multe detalii organizarea și participarea la festival găsiți aici.

Sursa: www.timpul.md

Cuvinte cheie:

cireșe , Festival , fructe si legume

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1719 locuitori

Bulăieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Bulăieşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de oraşul Orhei şi la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1719 oameni. Satul Bulăiești a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.