Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 octombrie 2011, 09:52 Miniatura views 5945
12 octombrie 2011, 09:52 Miniatura views 5945

La Floreşti impozitele locale vor creşte cu 20%

Cuantumul impozitelor și taxelor locale, care intră în vigoare de la 1 ianuarie 2012, este cu 20% mai mare decît anul trecut.

În discuţia despre dimensiunea impozitelor şi taxelor locale, unii consilieri s-au opus creşterii, argumentînd că situaţia reală a întreprinderilor mici şi mijlocii nu este de invidiat. Prin urmare, calculele ar trebui să fie diferenţiate, a declarat consilierul Zinaida Mandalak.

În final, consilierii au aprobat suma de impozite şi au votat pentru schimbare pe următoarele activităţi: servicii farmaceutice, staţii de benzină şi jocuri de noroc.

 

Sursa: flortv.net

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
2906 locuitori

Verejeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Verejeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 2906 oameni. Satul Verejeni a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.