20 decembrie 2015, 11:30 Rubrica vizitatorilor-autori views 31533
Aristocrația neagră și conspirația ei împotriva lumii occidentale
20 decembrie 2015, 11:30 Rubrica vizitatorilor-autori views 31533

Aristocrația neagră și conspirația ei împotriva lumii occidentale

Evenimentele recente demonstrează că proiectul de distrugere a lumii civilizate lansat în 1789, în timpul revoluției iacobine, și preluat în 1917 prin distrugerea Imperiului Rus, continuă. Europei i se pregătește apocalipsa, iar consecințele acesteia vor fi catastrofale. De ce? Europeanul au fost întotdeauna individualist. El a gîndit independent. El posedă autoreflecție și reflecție de orientare socială, or, el poate judeca în mod critic despre acțiunile sale și acțiunile altora.

Conspirația care a preluat puterea în lume are nevoie de roboți. Sistemul care urmează să die instaurat are nevoie de mase, de armate, nu de personalități. Acesta este motivul pentru care Europei și Atlanticului, ca odinioară Rusiei, i se pregătește sfîrșitul. Ce-i drept, încet și în liniște, lipsindu-i de bani, peste decenii de dezindustrializare și povești despre orînduirea comercială.

Amintiți-vă de apologeții Europei moderne von Hayek, Jacques Attali. Unde sînt aceste povești? Nu se poate vinde acolo unde nu se produce nimic. Situația e și mai proastă la capitolul morală și cultură. Dacă nu este nevoie de om, e mai bine ca acesta să fie transformat în animal. Credeți că nu se poate? S-a dovedit că se poate, și foarte repede.

Dar eu nu vreau să dedic timp acestei forțe sinistre din Sodoma și Gomora. Demonul desfrîului și-a făcut treaba. Misiunea s-a dovedit a fi posibilă și îndeplinită. Occidentul este condamnat. Occidentul este epuizat. Omul Vestului aproape că nu mai există, acesta este sfîrșitul fostei civilizații albe a Europei și Americii. De fapt, sfîrșitul a fost demult, acum el doar a fost anunțat. Oile au încetat să fie hrănite. Ele erau hrănite de teamă să nu se revolte, pentru că ele sînt oi doar în epoca orînduirii comerciale și a democrației, în epoca zombării și suprimării voinței. Dar dacă nu sînt hrănite, în ele se trezește vikingul și se pare că deja el e fioros. La Est a fost construit un bastion, o cetate apocaliptică și aceasta este gata de toate provocările istoriei și viitorului. Iar oile de ieri nici nu vor riposta mult timp, căci curînd, foarte curînd, peste mama Europa se vor năpusti hoardele de fundamentaliști islamici, fanatici radicaliști. În curînd, lumea europeană va primi apocalipsa religioasă și rezistența totală, nebună a modelului său liberal al lumii.

Mase de refugiați merg spre Vest, jumătate dintre ei urăsc lumea în care îi strămută fondurile și corporațiile secrete finanțate de Soros și Rothschild. Mulți agenți ai neantului sînt deja pe loc. Deci Europa, Occidentul, Lumea Atlantică nu figurează în proiect. Omul european nu există în viitor. Nu există acolo cultură și civilizație indo-europeană. Europa este radiată. Murind, ea rezolvă problemele căsătoriilor unisex, și asta în condițiile unui colaps economic iminent și ale unor datorii totale.

Cu Europa totul e clar, totuși astăzi se încearcă să se radieze de pe listă și alte țări. Recent au fost aruncate în urmă cu zeci de ani Africa de Sud și Argentina. Țara, care recent, pe cînd la putere era Juan Peron și Partidul Justițialist, pe care îl conducea, hrănea cu carne jumătate din populația globului, producea mașini și nave, avioane și tancuri, a ajuns să fie acum pleava geopoliticii americane. De ce? Răspunsul este simplu, Argentina este o țară în esență europeană, care aproape că nu s-a impregnat cu tradițiile altor civilizații, iar Buenos Aires este un Paris american, cu o cultură și tradiții profunde. Africa de Sud a fost acuzată de rasism, dar ea a fost cea mai puternică economie a Africii, PIB-ul ei fiind mai mare decât PIB-ul restului Africii. Europenii au crescut această țară de la zero, și nu britanicii, dar muncitorii săraci, fermierii simpli, urmașii coloniștilor olandezi, care au pierdut cel de-al Doilea Război al Burilor în fața Britaniei, iar la începutul secolului al XX-lea – războiul cu familia Rothschild în partea de sud a continentului african, și toate acestea pentru că acolo erau diamante și alte pietre prețioase. Distrugerea vechii Africi de Sud nu este o revoltă împotriva hegemoniei britanice în lume, dar împotriva elitei conservatoare a burilor, care nu atît conducea, cît muncea pentru trei. Aici se poate aminti, de asemenea, ce au făcut cu Iranul proeuropean al dinastiei Pahlavi, unde economia era egală cu cea europeană. Rothschilzii au distrus acest regim, pentru ca acesta să nu-i întoarcă pe perși la zoroastrism și la tradițiile indo-europene vechi. Ayatollah Khomeini a trăit la Paris, forțele conspirative distrugeau Iranul nobil aristocratic, pregătind o rampă de lansare pentru revoluția ce urma să aibă loc în 1979. Obiectivul este unic – a nu permite revigorarea trecutului și, totodată, a nu-i permite adversarului, unui alt proiect, elitei sovietice să influențeze formarea unui nou Iran. Astăzi, un proiect pertinent și civilizat este distrus în Siria. Propagînd nebunia medievală, este reînviat fundamentalismul în Turcia și Egipt. Dar asta nu e principalul.

Prin eforturile depuse de modulatori și analiști politici, de proiectele Clubului de la Roma, ale lojelor secrete subversive și ale altor birouri apocaliptice, europeanul nu figurează în „miliardul de aur", ci doar pe hîrtie, ca o torță, care, prin rea-voința cuiva, va arde pîlpîind și se va stinge pe drum. Principalul este că în curînd va dispărea și adevăratul american, cel care spune: „Generalul Lee s-a predat, dar eu nu". Americanul care celor veniți din Chicago și New York le reproșează, amintindu-le trecutul: „Voi, yankeilor, aici, în sud, ați venit în America, în adevărata Americă." Cowboy-ul cu ambițiile sale eroice este înlocuit cu un playboy bisexual murdar, desfrînat și obtuz, și în aceasta constă problema fundamentală a ultimei mari țări occidentale.

Ce se întîmplă în Statele Unite? Această țară inițial a fost creată ca o revoltă împotriva hegemoniei britanice. Eliminată din elita europeană, vechea nobilime scoțiană și irlandeză, susținătorii dinastiei Stuart, s-a răzvrătit la sfîrșitul secolului al XVIII-lea împotriva hegemoniei britanice, fiind ajutată de Paris, care de mult timp se dușmănea cu Londra. Parisul a transmis tinerei republici și celebra Statuie a libertății. Aceasta a fost nu doar „revolta ceaiului" din Boston, așa cum au încercat să o prezinte în istoriografia sovietică. A fost o revoltă a lojelor scoțiene și irlandeze împotriva Londrei și „marii ei misiuni conspirative". Există și dovezi. Apoi a urmat răspunsul Imperiului Britanic. Cum s-a dezvoltat această confruntare dintre tînăra statalitate americană și lumea financiară londoneză din spatele scenei?

Al treilea președinte american, Thomas Jefferson, un politician genial, care cunoștea bine starea de lucruri din lume, afirma în discursurile și scrierile sale că SUA este suprimată de la Londra prin intermediul influenței bancare. Cu alte cuvinte, atacul era efectuat pe două direcții: prin casele bancare și prin intervenție militară. Doar Anglia, în 1812, a acaparat capitala Statelor Unite Nord-Americane, orașul Washington, și a ars Casa Albă. Nu e totul atît de simplu în modelul vestic al conspirației mondiale. Deci nu trebuie să ne grăbim să tragem concluzii.

Astfel, Statele Unite ale Americii au fost asaltate și din exterior, și din interior și au fost cucerite mult timp, or, elita țării, formată din catolici și protestanți profund religioși, s-a opus politicii Londrei. Mi se va spune: toți acești politicieni americani erau francmasoni. Dar adevărata francmasonerie scoțiană veche, venind de la Robert Bruce, care i-a înfrînt pe britanici în Bătălia de la Bannockburn, reprezintă moștenirea tradiției templierilor, iar acei tipi erau creștini fanatici. Regimentul de musulmani al lui Saladin nu a putut face față la cinci sau șase soldați templieri. Ei pur și simplu au fost mințiți de regele Filip cel Frumos al Franței și Papa Clement. Aceasta este esența, or, acest ordin cunoștea tainele creștinismului timpuriu autentic, ce își trage originea directă de la tradiția celor Trei Magi, care au venit să-L întroneze la împărăție și preoție pe Fiul lui Dumnezeu, Hristos-Emmanuel. Astfel, vechea francmasonerie cavalerească a fost dezvoltarea cunoștințelor creștine mistice și doar mai tîrziu a fost distorsionată și discreditată. Țară a acelei vechi tradiții a templierilor au devenit Statele Unite ale Americii. Dar forțele oculte din Londra au declarat război acestui stat și elitei ei. Și acestea au nimerit sub presiunea bancherilor londonezi și agenților lor. Jefferson, ca nimeni altul, era bine versat în această confruntare globală dintre coloniștii muncitori și bancherii londonezi, care au acaparat America încet și metodic, mai întîi prin presiuni financiare, apoi prin sistemul bancar, iar ulterior prin presiuni politice directe.

În concluzie, menționăm că, dacă cineva crede în incoerența evenimentelor care au loc în Occident, greșește. Aceste evenimente sînt motivate și dirijate, iar scopul lor este nu doar distrugerea lumii creștine vechi, dar și a întregii civilizații indo-europene. Moartea Europei, la care visează această aristocrație neagră a lumii, este doar începutul unui nou proiect, care are drept scop construirea unei noi lumi încă mai mizantropice, infernale și civilizației demonice a viitorului.

Veaceslav Matveev

Cuvinte cheie:

civilizatie , istoria

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
2498 locuitori

Beleavinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Beleavinţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în partea centrală a raionului, pe malul rîului Vilia, la 14 km de oraşul Briceni, la 240 km de Chișinău. Satul se află pe traseul inernaţional Odesa- Cernăuţi. Conform datelor din 01.01.2007 populaţia satului constituia 2498 persoane. Prima atestare documentară a satului cu numele Bilavenţi datează din iulie 1606, localitatea fiind în componenţa ţinutului Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.