Mergi spre compartimentul: Teatrul
13 septembrie 2013, 15:05 Teatrul views 10177
13 septembrie 2013, 15:05 Teatrul views 10177

Teatrul Republican de păpuși Licurici a deschis o nouă stagiune teatrală


Фото: tv7.md

Veselie mare în pragul Teatrului Republican de Păpuși Licurici. După o lună de vacanță, actorii au dat startul celei de-a 69-a stagiuni teatrale, transmite tv7.md. La deschidere au venit cu sufletul la gură cîteva zeci de copii. Iar ca surpriză, au putut urmări în premieră ”Cîinii cu Colaci în coadă”.

Teatrul Licurici și-a ridicat din nou cortina și păpușile, preferatele jucării ale copiilor, au prin din nou glas în scenă. Nerăbdători să le revadă, zici de copii au venit dis-de-dimineață. Micii spectatorii au alergat cu sufletul al gură ca să afle ce le-au pregătit actorii în noua stagiune teatrală.

Dar astăzi pentru copii s-a jucat și un spectacol proaspăt montat. Povestea unui cățeluș și a unui motan, care visau să locuiască într-o țară unde curg rîuri cu lapte și iar cîinii poartă colaci în coada. O dată ce s-au pomenit în tara ghețarilor, însă, au decis să se întoarcă acasă.

În aceasta stagiune, pe scena teatrului pentru copii vor fi jucate peste 40 de spectacole.

Cuvinte cheie:

teatru , copii , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
2120 locuitori

Mereşeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereșeni și Sărata-Mereșeni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Hîncești și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2120 de locuitori. Satul Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1621.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.