23 ianuarie 2024, 16:30 Sport views 1054
Cele mai bune fotografii de la Campionatul Național de Box al Moldovei
23 ianuarie 2024, 16:30 Sport views 1054

Cele mai bune fotografii de la Campionatul Național de Box al Moldovei

Vă propunem spre atenția dumneavoastră fotografii din timpul luptelor care au avut loc în cadrul ultimului Campionat moldovenesc de box, care s-a încheiat la Chișinău pe 14 ianuarie.

Federația de Box din Moldova a pregătit un reportaj foto de la acest eveniment.

Timp de patru zile, 74 de pugiliști din 10 orașe și raioane ale țării și-au disputat dreptul de a urca pe podium și de a cîștiga medalii. Competițiile s-au desfășurat la 13 categorii de greutate, însă doar 7 dintre ele au fost olimpice. Au fost desemnați candidații pentru participarea la Turneul Mondial de Calificare Olimpică, care va avea loc în perioada 1-11 martie la Milano. Cîștigătorii campionatului au fost premiați cu diplome și medalii. Campionii Republicii Moldova au primit premii bănești din partea Federației de Box și a Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova.

Campionatul Național a fost organizat de Federația de Box, împreună cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Partenerul general al evenimentului a fost Geely Auto Group al companiei DAAC-Hermes S.A. Securitatea evenimentului a fost asigurată de compania de securitate privată CHESTOR - Security.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fotografii , box , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
1235 locuitori

Harmaţca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Harmaţca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Dubăsari și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Harmaţca alcătuia 1235 de oameni în anul 2011. Satul Harmațca a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.