15 ianuarie 2024, 22:00 Sport views 1331
Sportivul Federației Voievod face furori pe arena profesionistă
15 ianuarie 2024, 22:00 Sport views 1331

Sportivul Federației Voievod face furori pe arena profesionistă

Gafin Anatolii, un luptător proeminent al Federației Voievod, face furori pe arena profesionistă de MMA, luptînd la categoria ușoară își trece în palmares cea de-a treia victorie consecutivă.

Recent, acest triumf a avut loc în Bruxelles, Belgia, unde Anatolii a înfruntat un adversar extrem de titrat, demonstrând calitatea și forța sa remarcabilă în luptele marțiale mixte. Lupta a fost câștigată prin K.O. în doar 20 de secunde.

Sub îndrumarea antrenorului său, Zbirnea Vasile, Anatolii și-a perfecționat tehnicile și strategiile de luptă.

La revenirea sa în Moldova, pe Aeroportul Internațional Chișinău, Anatolii a fost întâmpinat ca un adevărat erou. A fost primit de o mulțime de susținători entuziaști, cu muzică și voie bună.

"Am avut dorința să demonstrăm că noi suntem buni și așa a și fost. Am făcut o luptă cred că spectaculoasă, care s-a terminat în primele 20 de secunde. Am avut și puține emoții. Mulțumesc antrenorului pentru pregătire, mulțumesc tuturor pentru susținere", a declarat Gafin la revenirea în țară.

"Sîntem foarte bucuroși că am început cu dreptul anul 2024. Sportivul nostru ne-a bucurat cu o victorie senzațională în gala profesionistă din Bruxelles. Dorim să-i urăm succes în continuare, deoarece este un sportiv foarte talentat. Felicităm și antrenorul, care a depus foarte mult efort și l-a pregătit foarte bine pentru această competiție. Ne așteaptă încă multe competiții destul de importante, fiți alături de noi", a spus Oleg Sclifos, Vicepreședintele Federației Voievod.

"Lupta a decurs foarte bine, conform așteptărilor. Planul nostru a fost să finalizăm lupta înainte de timp și s-a încheiat în primele 20 de secunde. După această luptă, s-au deschis foarte multe oportunități pentru Anatolii, în curând semnăm contractul cu cea mai mare companie de management din Europa. În anul 2024, avem cele mai mari așteptări", a spus antrenorul Zbirnea Vasile.

Menționăm că, în cariera sade amator, Gafin Anatolii deține mai multe titluri: multiplu campion al Republicii Moldova, campion internațional și campion mondial în 2022.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1137 locuitori

Corestăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Corestăuţi și Stălineşti. Satul Corestăuţi este situat la o distanță de 22 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Prima mențiune a satului Corestăuți (la acea dată satul Coroșteni din ținutul Hotin) datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.