07 august 2021, 14:30 Sport views 2253
Natalia Munteanu a cîștigat Cupa Belarusului în componența echipei „Dinamo
Foto: sputnik.md
07 august 2021, 14:30 Sport views 2253

Natalia Munteanu a cîștigat Cupa Belarusului în componența echipei „Dinamo" Minsk

Portarul Naționalei feminine ale Moldovei, Natalia Munteanu, a cîștigat Cupa Belarusului în componența echipei „Dinamo” Minsk.

Finala Cupei dintre FC „Minsk” și „Dinamo-BGUFK” a avut loc ieri, 6 august, pe stadionul FC Minsk, scos 5-0.

Natalia Munteanu a jucat tot meciul și a avut o prestație excelentă împotriva principalei adversare, FC Minsk, reușind să pareze cîteva lovituri pe spațiul porții.

Dinamovistele au devenit în această seară pentru a 8-a oară cîștigătoarele Cupei. Natalia Munteanu are în palmares încă patru premii mari: trofeul pentru cel mai bun portar al Belarusului, Cupa și Supercupa Belarusului și titlul de campioană a acestei țări.

Echipa Nataliei este lideră în campionatul din Belarus, avînd 6 puncte avans față de „Minsk”, adversara din finala Cupei. Evoluția sportivei noastre este una spectaculoasă în actuala stagiune. Moldoveanca a jucat 4 meciuri la “zero”, fapt ce i-a permis să fie desemnată cel mai bun goalkeeper în prima parte a campionatului.

Formația Dinamo nu are rivali pe măsură în acest sezon, cîștigînd toate cele 18 meciuri disputate pînă acum, în care a marcat 135 goluri.

De asemenea elevele lui Iurie Maleev vor juca în acest an în Liga Campionilor la fotbal feminin contra echipei Apollon Ladies FC (Cipru).

Natalia este la a treia echipă din Belarus, după ce anterior a mai jucat 5 ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno. Cu Dnepr ea a cîștigat de două ori medaliile de bronz a campionatului din Belarus.

În 2020 Munteanu a fost aleasă cea mai bună fotbalistă moldoveancă a anului, în ancheta ”Superlativele FMF”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , femei , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
660 locuitori

Frumoasa este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Frumoasa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Frumoasa este situat în centrul Moldovei. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Călăraşi și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 660 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.