16 iunie 2021, 14:30 Sport views 3590
În capitală se vor desfășura competiții K-1 cu denumirea „Cupa Primarului General al municipiului Chişinău 2021”
16 iunie 2021, 14:30 Sport views 3590

În capitală se vor desfășura competiții K-1 cu denumirea „Cupa Primarului General al municipiului Chişinău 2021”

Sîmbătă, 19 iunie, pe stadionul de fotbal pe nisip din Parcul ,,La Izvor" se vor desfăşura competiţiile din cadrul evenimentului întitulat ,,Cupa Primarului General al municipiului Chişinău 2021". Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban.

„Scopul este să promovăm practicarea sportului, educarea tinerei generaţii în spiritul unui mod sănătos de viaţă, promovarea practicării artelor marţiale în Republica Moldova, dezvoltarea spiritului competitiv în rîndul sportivilor, consolidarea colaborării diferitor entităţi sportive din ţară şi de peste hotare", a scris primarul Ion Ceban și a dat asigurări că vor fi respectate măsurilr de prevenire a răspîndirii virusului COVID-19.

Programul evenimentului va include:

– Spectacole demonstrative ale celor mai tineri sportivi K-1;

– Lupte semi-profesioniste;

– O luptă de super-grei;

– Bătălii pentru Cupa Primarului K-1 2021.

Ion Ceban a subliniat că evenimentul se va desfășura sub patronajul Primăriei municipiului Chişinău şi al său „personal".

Sursa: newsmaker.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , competiţie , Ion Ceban

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
1190 locuitori

Cepeleuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Rîngaci, Cepeleuţi şi Vancicăuţi. Satul Cepeleuţi se află la o distanță de 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 202 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1190 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cepeleuți datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.