19 iunie 2018, 11:20 Sport views 10623
Tunisia - Anglia 1-2. Harry Kane a marcat o
19 iunie 2018, 11:20 Sport views 10623

Tunisia - Anglia 1-2. Harry Kane a marcat o "dublă"

O "dublă" a lui Harry Kane a ajutat-o naţionala Angliei să nu aibă soarta altor favorite care au început Cupa Mondială cu stîngul. Starul lui Tottenham a marcat în prelungirile partidei cu Tunisia, de la Volgograd, iar englezii s-au impus dramatic cu 2-1.

Nimic nu părea să anunţe problemele naţionalei lui Gareth Southgate. Europenii au început excelent, iar superioritatea lor evidentă a fost concretizată după doar 12 minute, când Kane a înscris din apropiere, după ce portarul tunisian, Mouez Hassen, a respins spectaculos lovitura de cap a lui Stones.

Veştile proaste au continuat pentru africani. Hassen s-a accidentat la umăr şi nu a mai putut continua. În locul său a intrat Farouk Ben Mustapha, care a scăpat cu bine la cîteva ocazii ale adversarilor.

Aproape de nicăieri, s-a restabilit egalitatea. După ceva mai mult de jumătate de oră de joc, Kyle Walkera avut o intervenţie imprudentă asupra lui Fakhreddine Ben Youssef în propriul careu, iar Sassi a transformat penalty-ul, nu fără emoţii, pentru 1-1.

Pînă la pauză, Anglia a irosit două mari ocazii, prin Stones şi Lingard, acesta din urmă trimiţând în bară, însă în partea a doua elevii lui Southgate au fost de nerecunoscut. Meciul se îndrepta spre o remiză, dar Kane a ieşit din nou în evidenţă în al doilea minut de prelungiri şi a marcat golul izbăvitor, din apropiere, după un corner.

Sursa: digisport.ro

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , CM-2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1608
Populația:
9060 locuitori

Camenca este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 9060 de oameni. Camenca a fost menționată documentar în anul 1608.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.