28 octombrie 2016, 11:50 Sport views 4629
Zimbru se califică lejer în sferturile Cupei Moldovei
28 octombrie 2016, 11:50 Sport views 4629

Zimbru se califică lejer în sferturile Cupei Moldovei

Zimbru Chişinău este ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Moldovei. Formația antrenată de Veaceslav Rusnac n-a avut probleme în confruntarea cu CS Anina, aflată pe locul 6 în liga a treia, transmite IPN.

Anton, Neto, Stână şi V. Damaşcan au reuşit dubla. Theodoro şi Zagaevschi şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. „Cupa Moldovei este o competiție importantă pentru noi. Ne-am pregătit serios de acest meci", a declarat la conferința de presă antrenorul celor de la Zimbru, Veaceslav Rusnac.

În sferturile de finală se vor întâlni perechile: Milsami - Sheriff, Petrocub-Hânceşti - Saxan, Zimbru - Dinamo-Auto şi Dacia - Zaria. Partidele vor avea loc pe 25-26 aprilie anul viitor.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal , Zimbru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.