01 octombrie 2016, 11:25 Sport views 5471
Un grup de fotbaliști a plecat de la Zimbru Chișinău
01 octombrie 2016, 11:25 Sport views 5471

Un grup de fotbaliști a plecat de la Zimbru Chișinău

Șapte jucători "stranieri" au părăsit clubul de fotbal Zimbru Chișinău, relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice.

Este vorba de Amancio Fortes din Angola, ivorianul Momo Culibali, brazilienii Eric, Diego Lima, Izaldo, Lucao și francezul Jean-Marie Amani.

Ieri a anunțat că a reziliat contractul său cu clubul Zimbru și directorul sportiv Remulo Marcheș din Portugalia. Anterior, a părăsit echipa și antrenorul român Flavius Stoican.

Site-ul clubului a trecut cu vederea despărțirea de echipă a tehnicienilor și jucătorilor.

Deși nimeni dintre cei care au părăsit clubul de fotbal Zimbru Chișinău nu a făcut declarații pentru presă, experții locali sînt de părere că plecarea masivă de la Zimbru este determinată de situația financiară precară a clubului.

Zimbru a suferit înfrîngeri în ultimele trei partide disputate și ocupă locul trei în clasamentul campionatului național.

Sursa: www.deschide.md

Cuvinte cheie:

Zimbru , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
152 locuitori

Izvoreni este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Ungheni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 152 de oameni. Satul Izvoreni a fost menționat documentar în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.