11 ianuarie 2016, 18:25 Sport views 11295
Messi va purta un costum creat de un designer moldovean (Foto)
11 ianuarie 2016, 18:25 Sport views 11295

Messi va purta un costum creat de un designer moldovean (Foto)

Fotbalistul argentinian Lionel Messi va îmbrăca la ceremonia „Balonul de Aur" un costum creat de către designerul Alexandru Zislis, originar din Moldova. Acest creator de modă este asistentul vestimentar personal al sportivului, notează NOI.md cu referire la kankan.md.

Creatorul italian de modă Alexandru Zislis, originar din Moldova, pe parcursul cîtorva ani, creează costumele faimosului fotbalist argentinian pentru solemnități. Anume în costumele pămînteanului nostru Messi a ieșit pe scenă la gala „Balonul de Aur" din ultimii ani. În imaginile ceremoniei de anul trecut (vezi foto) Lionel Messi apare într-un costum confecționat sub conducerea lui Zislis.

Creatorul de modă lucrează în cadrul companiei „Dolce&Gabbana", dar are mai multe tangențe cu fotbalul. Zislis este fost jucător al selecționatei de tineret la fotbal a Moldovei. În campionatul Moldovei el a evoluat pentru cluburile tiraspolean „Sheriff", orheian „Viitorul" (actualul „Milsami") și FC „Costuleni". În afară de Messi, Zislis colaborează cu faimoși fotbaliști precum Luis Figo, Carlos Tevez și Riccardo Montolivo.

Gala „Balonul de Aur" va avea loc în seara zilei de 11 ianuarie la Zurich. Titlul de cel mai bun fotbalist al planetei în anul 2015 va fi disputat de trei jucători – Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar. Ultima dată Messi a cîștigat această distincție prestigioasă în anul 2012.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , design , haine , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
346 locuitori

Maiscoe este un sat din cadrul comunei Iliciovca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Florești și la 154 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 346 de oameni. Satul Maiscoe a fost menționat documentar în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.