20 octombrie 2015, 14:34 Sport views 5656
Tiraspolenii au revenit pe primul loc în Divizia Naţională
20 octombrie 2015, 14:34 Sport views 5656

Tiraspolenii au revenit pe primul loc în Divizia Naţională

Croatul Zoran Vulic a debutat cu o victorie categorică pe banca tehnică a echipei Sheriff. Tiraspolenii s-au impus cu 3-0 pe terenul nou-promovatei Petrocub-Hînceşti. Susic şi Subotic au înscris în prima repriză, iar golgheterul Sheriffului, Ricardinho a stabilit scorul final în minutul 68. „Sunt bucuros pentru echipa mea. Antrenez cel mai bun club din Moldova", a declarat la conferinţa de presă antrenorul Sheriffului, Zoran Vulic.

Sheriff a urcat pe primul loc, având acelaşi punctaj ca şi Dacia. „Lupii galbeni" n-au reuşit să-şi ia revanşa în faţa lui Zimbru pentru înfrângerea din etapa a 2-a. Derby-ul de la Speia s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Zimbru a evoluat din minutul 38 în zece oameni, după ce Rui Miguel a fost eliminat.

Milsami a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Campioana în exerciţiu a scos doar o remiză pe terenul ultimei clasate, Saxan, scor 0-0. Acelaşi punctaj ca şi Milsami are Speranţa. Echipa din Nisporeni a învins cu 2-0 Academia în etapa a 11-a. Cravcescu şi Maxim au marcat cele două goluri. În fine, Zaria a dispus de Dinamo-Auto cu 3-1. Gazdele au condus cu 3-0, după dubla lui Boghiu şi golul lui Raţă. Voloşin a redus din diferenţă în minutul 92.

Sursa: sport1.md

Cuvinte cheie:

Tiraspol , fotbal , sport , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
90 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Octeabri din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 175 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca alcătuia 90 de oameni în anul 2012. Satul Alexandrovca a fost întemeiat la mijlocul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.