15 mai 2015, 16:29 Sport views 6179
Vadim și Stepan Dimitrov au evaluat șansele lotului național la Mondialele de taekwondo
15 mai 2015, 16:29 Sport views 6179

Vadim și Stepan Dimitrov au evaluat șansele lotului național la Mondialele de taekwondo

Frații Vadim și Stepan Dimitrov, care se află în prezent la Campionatul Mondial de taekwondo de la Celiabinsk (Rusia), au apreciat ieri, într-o conferință de presă, prezentată de site-ul worldtaekwondo2015.com, șansele membrilor lotului național de a deveni premianți, relatează MOLDPRES.

"Obiectivul meu este să mă clasez în primii șase la categoria de greutate pînă la 58 de kilograme. Asta îmi va oferi șansa de a lupta în continuare pentru un bilet olimpic de acreditare la Olimpiada de la Rio de Janeiro (Brazilia, 2016). Deocamdată mă situez pe locul 32 în clasamentul mondial", a spus Vadim Dimitrov.

"Speranțele noastre principale sînt legate de evoluțiile britanicului Aaron Cook (80 kg), căruia i-a fost acordată anul curent cetățenia Moldovei. El are un palmares care insuflă respect. Este campion european în 2010, 2012 și 2014, cîștigător la diferite turnee internaționale, participant la Jocurile Olimpice", a declarat Stepan Dimitrov, care este campion european anul trecut la categoria de pînă la 54 de kilograme.

Astăzi Vadim Dimitrov a învins în primul meci reprezentantul Bulgariei și i-a cedat sportivului din Thailanda, fiind eliminat din concurs. De asemenea a părăsit competiția coechipierul Vladislav Arventi (68 kg), premiant la Europene. El a învins în primele două meciuri sportivii din Vietnam și Uzbekistan și a pierdut în fața campionului Statelor Unite al Americii.

Campionatul se va încheia pe 18 mai.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

taekwondo , Campionat , moldovenii , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
68 locuitori

Bălţata de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul Bălţata de Sus se află la o distanţă de 26 km de orașul Criuleni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 68 de oameni. Satul Bălţata de Sus a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.