04 mai 2015, 10:12 Sport views 12203
La Chișinău a avut loc Campionatul Naţional de Bodybuilding
04 mai 2015, 10:12 Sport views 12203

La Chișinău a avut loc Campionatul Naţional de Bodybuilding

Demonstraţie de muşchi de oţel şi corpuri bine sculptate la Campionatul Naţional de Bodybuilding. Competiţia, care s-a desfăşurat sâmbătă în Capitală, a adunat laolaltă bărbaţi şi femei, la unul dintre cele mai importante, dar şi spectaculoase evenimente sportive.

Aproximativ 40 de participanți din cinci țări și-au demonstrat mușchii pe scenă.

Invitatul special al serii a fost sportivul K1 Constantin Țuțu: ''Într-adevăr este un eveniment de amploare la noi în Moldova. Vreau să mulțumesc președintelui pentru invitație. Totodată mulțumesc din partea conducerii Partidului Democrat că investește foarte mult în acest sport.''

Reprezentantele sexului frumos s-au pregătit intens pentru acest campionat.

''M-am pregătit timp de jumătate de an. Am urmat un regim greu, suprasolicitare cardiacă și deasemenea o alimentație corectă", a spus câştigătoarea locului II, Ekaterina Kormihina.

''Pregătirile au fost foarte intense. Am avut o atitudinea foarte serioasă de pregătirile mele, m-am antrenat zi de zi. Am primit un regim de alimentație corect, strict. Foarte, foarte mult am lucrat", a afirmat câştigătoarea locului III, Marta Ursu.

Unii concurenţi practică acest sport de aproape un deceniu.

''M-am pregătit pe parcursul a 10 ani, în ultimii doi ani tare am vrut să particip și iată acum am participat prima dată", a spus câştigătorul locului III, Alexandru Vlas.

''Sunt foarte fericit. Mi-a plăcut mult. Mulțumesc celor care m-au susținut, prietenilor mei și în primul rând mamei mele", a menţionat ocupantul locului II, Alexei Belov.

Culturiştii au concurat la 14 categorii de greutate, vârstă, înălţime şi stil.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , sport , bodybuilding , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
65 locuitori

Caraiman este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dondușeni și la 215 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 65 de oameni. Satul Caraiman a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.