10 aprilie 2015, 15:24 Sport views 7465
Victorie la simplu, înfrîngere la dublu pentru Radu Albot la Batman Cup
10 aprilie 2015, 15:24 Sport views 7465

Victorie la simplu, înfrîngere la dublu pentru Radu Albot la Batman Cup

Radu Albot s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Challenger, Batman Cup, din Turcia. Tenismenul nostru l-a învins în optimi pe un jucător din India. La dublu, Albot a ratat calificarea în semifinale.

Albot l-a învins în optimile turneului de simplu de la Batman pe indianul Ramkumar Ramanathan, numărul 233 mondial. Tenimenul moldovean s-a impus în două seturi, după aproape două ore de joc. Albot a câştigat la tie-break primul set, iar în cel de-al doilea s-a impus cu 7-5.

În sferturi, Radu Albot se va duela mâine cu principalul favorit al competiţiei, slovenul Blaz Kavcic, numărul 85 în clasamentul mondial.

Tot astăzi, Albot, în pereche cu kazahul Alexandr Nedoviesov, cotaţi favoriţii cu numărul doi ai competiţiei, au fost eliminaţi în sferturile concursului de dublu. Cei doi au fost învinşi cu 4-6 3-6 de către perechea formată din rusul Aslan Karaţev şi belarusul Iaroslav Şila.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Radu Albot , Moldova , tenis

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1435
Populația:
1087 locuitori

Rîşcova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Rîşcova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1087 de oameni. Satul Rîșcova a fost menționat documentar în anul 1435.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.