16 ianuarie 2015, 15:22 Sport views 7856
Încă o victorie pentru selecționata Moldovei la futsal
Foto: ipn.md
16 ianuarie 2015, 15:22 Sport views 7856

Încă o victorie pentru selecționata Moldovei la futsal

Selecţionata de futsal a Moldovei a mai obţinut o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016. De această dată, „tricolorii" au învins categoric naţionala micuţului stat San Marino, cu 7-0, transmite IPN.

Golurile au fost marcate de Munteanu, Obadă, Tacot, Ţîmbalist, Hilotii, Podlesnov şi Gojan. După acest succes, echipa antrenată de Vladimir Vusatîi a urcat pe primul loc în grupa D, graţie unui golaveraj mai bun decât cel al Franţei, care la rândul ei a trecut de Albania, scor 5-2. Calificarea se va decide în ultimul meci direct dintre Moldova şi Franţa.

„Franţa nu şi-a arătat valoarea adevărată în primele două meciuri. Ne aşteapă un duel foarte greu", a declarat la conferinţa de presă selecţionerul Moldovei, Vladimir Vusatîi. Partida Moldova - Franţa va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30, la Futsal Arena FMF de la Ciorescu.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

futsal , Moldova , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
113 locuitori

Șmalena este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 113 oameni. Satul Șmalena a fost înființat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.