11 decembrie 2014, 15:38 Sport views 9894
Trei medalii cucerite de luptătorii Voievod în Polonia
Foto: voievod.org
11 decembrie 2014, 15:38 Sport views 9894

Trei medalii cucerite de luptătorii Voievod în Polonia

Luptătorii Federației de Luptă Națională Voievod au cucerit trei medalii la Cupa Europei de Arte Marțiale. Competiția s-a desfășurat la Varșovia (Polonia) și a pus față în față pe ring peste 1000 de sportivi din 20 de țări.

Valentin Pascali, în categoria de 75 kg, a evoluat în premieră la proba MMA, reușind să treacă de doi sportivi din Polonia și Ucraina. În marea finală moldoveanul a cedat la limită în fața unui reprezentant din Cehia, adjudecîndu-și medalie de argint.

Roman Tihon, în categoria de 70 kg, la K-1 Rules, s-a ales și el cu medalie de argint. Luptătorul nostru nu a reușit să se impună în finală în fața reprezentantului țării gazdă.

Cea mai buna performanță a fost obținută de Daniel Badicean la K-1 Rules, în categoria de 60 kg. Acesta a dispus cu lejeritate de adversari, iar în ultimul act a trecut de un luptător din Polonia.

Federația Voievod participă cu regularitate la Cupele Europene de Arte Marțiale, organizate tradițional în Polonia.

Delegația Moldovei din acest an a fost formată din trei sportivi și condusă de președintele Federației Voievod, Nicolae Pascaru.

Sursa: www.voievod.org

Cuvinte cheie:

Voievod , lupta , medalie , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1975
Populația:
106 locuitori

Tudoreşti este un sat din cadrul comunei Bucuria, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Tudorești a fost înființat în anul 1975.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.