05 martie 2024, 15:30 Caleidoscop views 1069
8 martie este aproape! Nu lăsați totul pe ultimul moment, faceți o precomandă de flori și buchete de la XOstudio FLOWERS! ©
05 martie 2024, 15:30 Caleidoscop views 1069

8 martie este aproape! Nu lăsați totul pe ultimul moment, faceți o precomandă de flori și buchete de la XOstudio FLOWERS! ©

Foarte curând va veni o sărbătoare minunată de 8 Martie, iar acesta este un motiv important pentru a le bucura pe femeile dumneavoastră preferate cu flori și buchete uimitoare de la XOstudio FLOWERS.

În studioul nostru de floristică am creat compoziții florale unice și o colecție specială pentru 8 martie, care vor fi un cadou minunat pentru femeia dumneavoastră preferată în această zi specială.

De ce să faceți o precomandă?

Precomanda vă va permite să evitați agitația și alergătura în ultimele zile dinaintea sărbătorii, ceea ce înseamnă că veți putea să vă bucurați de acest moment și să vă bucurați femeia preferată, mama, colegii, fără stres inutil.

De ce să precomanzi de la XOstudio FLOWERS?

Pentru că este o garanție că aranjamentul floral sau buchetul cadou va fi creat cu dragoste și respect pentru detalii. Florarii noștri sunt gata să vă ajute să găsiți buchetul perfect pentru a vă exprima sentimentele și aprecierea în această zi specială.

De asemenea, vom organiza și livrarea în Chișinau, astfel încât puteți fi siguri că cadoul dumneavoastră va crea o atmosferă de sărbătoare.

Nu lăsați totul pentru ultimul moment! Comandați flori pentru iubita dvs. chiar acum și faceți-i ziua luminoasă și de neuitat cu buchete de la XOstudio FLOWERS!

Avem, de asemenea, oferte pentru clienții corporativi.

Vă așteptăm cu drag pe site-ul nostru - https://xoflowers.md/8martie/ !

Creat cu dragoste pentru cei pe care îi iubești!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

8 Martie , flori , buchet , XOstudio FLOWERS

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1750
Populația:
1211 locuitori

Ghidirim este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ghidirim este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîbnița și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Ghidirim alcătuia 1211 oameni în anul 2011. Satul Ghidirim a fost menționat documentar în anul 1750.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.