04 februarie 2024, 12:00 Caleidoscop views 923

04 februarie 2024, 12:00 Caleidoscop views 923

"Ascultă Noi": Chișinău vs Tiraspol: conflictul taxelor

Miercuri, 24 ianuarie la Tiraspol a avut loc un miting, participanții căruia cereau Chișinăului oficial să anuleze taxele impuse, să deblocheze exporturile întreprinderilor transnistrene și să se așeze la masa negocierilor. Iar la începutul săptămînii liderul Transnistriei Vadim Crasnoselschii a adresat autorităților regiunii mesajul anual.

Proiectul ”Ascultă noi” de astăzi este dedicat subiectului “Chișinău vs Tiraspol: “asfixie” prin “discriminare pozitivă ”

Puteți citi materialul aici

Nu ratați noile ediții audio! Abonați-vă la canalul nostru de YouTube și urmăriți-ne pe rețelele de socializare: TelegramFacebook și Viber.

Ascultă, reflectează și fii la curent cu ultimele noutăți de la Noi.md!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ascultă Noi , Chisinau , Tiraspol , taxa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
890 locuitori

Steţcani este un sat din cadrul comunei Micleşti, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 35 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 890 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1679.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.