04 iunie 2013, 11:12 Caleidoscop views 8681
04 iunie 2013, 11:12 Caleidoscop views 8681

"Prietenia" dintre un ponei şi un ursuleţ de pluş (VIDEO)


Foto: gandul.info

Un ponei din Parcul Naţional Dartmoor, din Marea Britanie, are de acum un ursuleţ de pluş ce îi ţine locul mamei sale, relatează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, căluţul botezat Breeze a fost găsit abandonat la doar cîteva ore de la naştere. Poneiul era deshidratat, iar starea lui de sănătate era instabilă. Pentru că mama sa nu a fost găsită, animalul a fost dus la centrul „Mare and Foal Sanctuary”, unde medicii veterinari s-au ocupat de îngrijirea lui.

Totuşi, pentru ca Breeze să nu se simtă singur, îngrijitorii i-au dăruit un ursuleţ de pluş de aproape 1,5 metri, de care poneiul s-a ataşat imediat.

„Din păcate, Breeze nu se poate bucura de compania mamei lui. Chiar dacă îngrijitorii lui de la adăpost se ocupă în permanenţă de el, nu este acelaşi lucru”, a explicat Syra Bowden, directorul executiv al centrului.

„Drept urmare, întotdeauna le oferim puilor de animale rămaşi orfani o jucărie mare care să le ţină companie. Şi ei sunt precum copiii (...)”, a adăugat aceasta.

În prezent, micul Breeze a se află la Honeysuckle Farm, iar starea lui de sănătate este bună.

 

Sursa: gandul.info

Cuvinte cheie:

Prietenie , animale

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
2448 locuitori

Malcoci este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Malcoci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2448 de oameni. Satul Malcoci a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.