29 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2636
Horoscopul pentru 30 aprilie 2022
Foto: tsn.ua
29 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2636

Horoscopul pentru 30 aprilie 2022

BERBEC

O relatie de dragoste pare mai stabila decat de obicei astazi. Securitatea se infasoara in jurul tau ca o patura, in timp ce ai in vedere evenimentele care au condus la acest nou sentiment de angajament. Tu si partenerul tau puteti petrece seara facand altceva decat sa fiti impreuna, ceea ce se simte minunat! Marcheaza aceasta zi in memorie, astfel incat sa ti-o poti aminti ori de cate ori e nevoie.

TAUR

Timpul suplimentar si atentia pe care le-ai dedicat carierei tale ar trebui sa dea roade acum. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde esti si nu esti inca pe urcarea scarii succesului. Este putin probabil sa te odihnesti pe lauri. Astazi ai putea petrece mult timp planificandu-ti urmatorul obiectiv. Un pic de ingeniozitate va da cu siguranta roade aici. Foloseste orice avantaje ai.

GEMENI

Te simti deosebit de inspirat. Gandurile tale sunt mai concentrate decat de obicei si mintea ta este mult mai agera. O intalnire promisa cu prietenii sau cu cei dragi poate intarzia, dar va avea loc. Informatiile despre posibile oportunitati de afaceri pot aparea prin momente periodice si, daca iti plac, verifica-le. Perspectiva cu privire la orice iti apare astazi este deosebit de stralucitoare.

RAC

Una dintre ambitiile tale in viata este sa fii independent din punct de vedere financiar si in ultimul timp ai fi putut face pasi mari spre atingerea acestui obiectiv. Astazi, fara vina ta este posibil sa primesti informatii care indica faptul ca s-ar putea sa fi aparut un obstacol. Cu toate acestea, nimic nu este asa cum pare. Nu intra in panica pana nu stii toate faptele.

LEU

Problemele financiare te-ar putea avea implicat pe tine si partenerul tau un pic mai mult decat trebuie. Poate ca banii sunt mai putini decat de obicei acum si trebuie sa amani achizitiile pe care doresti sa le faci. Incearca sa rezolvi. Aceasta este o zi minunata pentru a ajunge la un compromis in aproape orice situatie delicata.

FECIOARĂ

Intrarile neasteptate de bani ar putea sa iti inveseleasca ziua de azi. Tehnologia ar putea fi implicata intr-un fel sau un obiectiv pe termen lung la care te-ai straduit aduce in cele din urma unele beneficii. S-ar putea sa existe incertitudine cu privire la momentul in care va veni sau exact cat va fi, dar rezultatul va fi totusi placut!

BALANȚĂ

O mica adunare ar putea avea loc astazi in cartierul tau. Daca esti implicat in prezent, probabil ca vei participa cu partenerul tau. Daca nu vezi pe nimeni, vei intalni niste prieteni vechi si, eventual, iti vei face altii noi. Cineva, poate putin mai in varsta decat tine ar putea deveni un potential interes amoros. Relaxeaza-te, elibereaza-te si distreaza-te putin.

SCORPION

Unele esecuri pe care probabil le-ai experimentat in ultimele zile ar putea sa te faca sa te simti putin frustrat azi. Poate simti ca ai fost prea grabit sau neglijent si ai fi putut face lucrurile mai bine. Nu deveni obsedat de asta. Afla ce ai gresit, invata din asta si mergi mai departe. Prea multa negativitate indreptata catre tine este posibil sa saboteze eforturile viitoare, mai degraba decat sa le ajute.

SĂGETĂTOR

Comunica astazi dintr-un spatiu centrat. Din fericire, natura zilei satisface nevoile si dorintele tale. Nu ar trebui sa lucrezi prea mult pentru a obtine ceea ce doresti. Lucrurile ar trebui sa vina la tine in mod natural. S-ar putea sa te intrebi de ce te-ai stresat inainte pentru ceva ce pare acum a fi doar o mica problema. Elibereaza constient ingrijorarile care sunt inca depozitate in corpul tau.

CAPRICORN

“Ti-am spus eu!” ar putea fi motto-ul zilei tale. Incearca sa nu vezi asta pe chipurile altora. Intr-adevar, ai puterea de a asista la o actiune si de a vedea imediat consecintele viitoare. Aceste consecinte ar putea duce la anumite tensiuni intr-o zi ca aceasta. Foloseste-ti perceptia si intuitia incredibila pentru a gasi cea mai buna solutie posibila si lucreaza pentru atingerea acestui obiectiv inainte ca lucrurile sa nu scape de sub control.

VĂRSĂTOR

Chiar daca sanatatea ta nu este la cel mai bun nivel, se pare ca cauza lipsei de energie este legata de stresul pe care l-ai avut in aceasta saptamana. Anumite dureri te pun pe ganduri, asa ca cel mai bine ar fi sa faci o programare la doctor. Incearca sa nu te gandesti la bani cand este vorba despre sanatate, fiindca poti face economii din alta parte.

PEȘTI

Mintea ta s-ar putea sa fie stimulata astazi, asa ca ramai atent si deschis la noi informatii. Daca te simti obosit, incearca sa dormi putin. Este mai bine sa functionezi la viteza si capacitate maxima decat sa treci prin ziua ta doar pe jumatate prezent. Nu te baza pe stimulenti externi precum cofeina pentru a va ridica. Aceste lucruri iti vor insela corpul si sistemul nervos.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

aprilie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
665 locuitori

Sărata-Mereșeni este un sat din cadrul comunei Mereșeni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 665 de oameni. Satul Sărata-Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.