25 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1758
Horoscopul pentru 26 aprilie 2022
25 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1758

Horoscopul pentru 26 aprilie 2022

BERBEC

Capul tau este astazi oarecum in nori. Nu este neaparat un lucru rau ci inseamna doar ca iti este dificil sa obtii orice munca. Oricat ar fi de preferat sa fii in alta parte, trebuie sa ramai concentrat pe proiectele disponibile. In orice caz, planifica o strategie de iesire din rutina mondena a vietii tale cotidiene, dar nu te astepta sa te faci scapat astazi.

TAUR

Exista o multime de oportunitati in calea ta si esti tentat sa te agati de fiecare dintre ele. Ei bine, un pic de discriminare este in regula daca vei folosi cel mai bine atmosfera de bun augur. Calatoria este cu siguranta in plan, asa ca te va ajuta sa iti continui educatia intr-un fel. Ar putea fi ceva simplu, cum ar fi inscrierea la o clasa de gatit la un centru de invatamant pentru adulti.

GEMENI

Daca de obicei esti optimist, astazi viitorul te ingrijoreaza desi nimic nu merge rau in viata ta. In aceasta zi, ai totusi niste dorinte pe care nu le-ai putut duce la indeplinire si nu iti dau pace. Poate este momentul sa uiti de viitor si sa te concentrezi pe prezentul care este deosebit de ofertant.

RAC

Este posibil ca unele oportunitati interesante de a face bani sa vina in calea ta, astazi sau in viitorul apropiat. Poate ca este timpul sa iti cauti un nou loc de munca, care promite un progres mai rapid prin randuri si mai multa stabilitate financiara. O data ce ai trecut de o anumita varsta, lucrul isi pierde frumusetea. Esti pregatit pentru o crestere constanta in portofoliul tau. Poate ca ar trebui sa cauti un planificator financiar pentru pasii pe care i-ai putea face chiar acum pentru a-ti imbunatati traiul.

LEU

Cateva vesti dezamagitoare te-ar putea pune intr-o stare destul de sumbra la un moment dat astazi. Este posibil ca cineva apropiat sa fie nevoit sa paraseasca orasul pentru cateva saptamani si vei fi singur. Cu toate acestea, nu prea are rost sa te preocupi de asta. Va trebui doar sa ramai in contact prin telefon sau e-mail si sa astepti cu nerabdare momentul in care prietenul tau va reveni. Oricum ar trebui sa fii destul de ocupat!

FECIOARĂ

Ziua poate fi afectata temporar de un anumit scandal. Unele persoane din anturajul tau, in special femeile, se pot intrece in barfe conspirative. Cu siguranta curiozitatea ta va fi trezita, dar nu fi tentat sa te alaturi lor. Exista mai multe situatii in care iti poti satisface curiozitatea si vei dori sa cunosti toate faptele inainte de a ajunge la concluzii. Concentreaza-te pe propriile interese si ingrijoreaza-te de scandal mai tarziu!

BALANȚĂ

In sfarsit ai realizat ca pentru a avea o relatie fericita trebuie sa faci anumite compromisuri, asa ca ti-ai mai inmuiat orgoliul. Partenerul tau de viata apreciaza incercarea ta de a fi mai maleabil in gandire. Te preocupa imbunatatirea locuintei, ca atare fa o plimbare prin magazine si nu te uit deloc la pretul produselor.

SCORPION

Un conflict minor cu un partener romantic este probabil sa se incheie cu o reintalnire sfasietoare si multa liniste pana la jumatatea dupa-amiezii. Sfarsitul zilei v-ar putea gasi planuind o calatorie romantica in strainatate, chiar si pana la restaurantele pe care vrei sa le incerci! Discutiile despre chestiuni spirituale sau psihice v-ar putea aduce, de asemenea, mai aproape. In total, este o zi zbuciumata, dar romantica.

SĂGETĂTOR

O discutie cu partenerul tau te-ar putea face sa te simti foarte descurajat si oarecum deprimat astazi. Cu toate aceastea, probabil ca esti agitat pentru ca simti nevoia sa vorbesti cu el. Incearca sa iti petreci ziua tinandu-te ocupat si incercand sa iti rezolvi frustrarea. Acest lucru ar trebui sa iti permita sa vezi situatia mai obiectiv, astfel incat vei fi in cadrul adecvat pentru seara asta.

CAPRICORN

Optimismul si entuziasmul tau ar trebui sa fie foarte ridicate astazi. Afacerile si parteneriatele s-au dovedit atat satisfacatoare cat si profitabile in ultima perioada si ai putea primi informatii astazi despre noi usi care s-ar putea deschide in mod neasteptat pentru tine. Ai muncit din greu, probabil, fara rezultate, de mult timp, iar acum se pare ca totul se intampla deodata. Acest lucru este foarte interesant, dar aminteste-ti ca, daca doresti sa iti mentii ritmul actual, trebuie sa continui sa lucrezi!

VĂRSĂTOR

Stirile bizare care iti vin de la mare distanta, eventual prin e-mail sau pe internet, s-ar putea raspandi ca un foc salbatic printre oamenii pe care ii cunosti si poate provoaca multa emotie. Ai grija sa nu te emotionezi prea mult, deoarece este posibil ca cineva sa te informeze gresit. Nu lua nimic in serios daca nu o confirma surse fiabile.

PEȘTI

Ar fi timpul sa iti dai seama ca curiozitatea este buna pentru tine si te ajuta sa descoperi unele aspecte pe care nimeni nu le-a observat pana acum. Poti afla cu usurinta despre niste secrete pe care cineva le-a pazit. Vei putea folosi de ceea ce afli pentru a avansa pe scara sociala, dar deocamdata nu este momentul potrivit sa le faci publice. Asteapta momentul potrivit.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1230 locuitori

Zăbriceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Zăbriceni și Oneşti. Satul Zăbriceni este situat la o distanță de 16 km  de orașul Edineţ, la 14 km de stația de cale ferată Brătușeni și  la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1230 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăbriceni (cu denumirea Zubriceni) din ținutul Hotin, datează din 17 aprilie 1429. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.