21 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1699
Horoscopul pentru 22 aprilie 2022
Foto: 7days.ru
21 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1699

Horoscopul pentru 22 aprilie 2022

BERBEC

Un proiect la care lucrezi, probabil legat de un loc de munca, poate personal, este probabil sa necesite mai multa abilitate creativa decat ai nevoie de obicei. Scrierea, desenul sau grafica computerului ar putea fi implicate. S-ar putea sa ai anumite indoieli cu privire la abilitatile tale, dar este mai probabil sa fii surprins de rezultate. Esti capabil sa te bucuri sa lucrezi in acest fel si poate speri sa continui. Continua-ti munca buna si mult noroc!

TAUR

Un obiect pierdut ar putea face ca toti membrii familiei tale sa treaca prin fiecare camera incercand sa-l gaseasca, probabil fara succes. Vizitatorii ar putea sa intervina si sa ajute la cautare dar elementul se afla probabil intr-o camera destul de mare pe care o foloseste toata lumea, probabil printre alte obiecte. Daca nimeni nu il localizeaza, totusi, relaxeaza-te. Ar putea reaparea mai tarziu ca prin magie.

GEMENI

Banii castigati prin implicarea in arte, poate cei care combina creativitatea cu tehnologia computerului, ar putea veni in calea ta. Financiar, ar trebui sa te descurci destul de bine, astfel incat sa poti canaliza ceea ce primesti chiar inapoi in aceasta afacere. Acesta este un moment excelent pentru a face acest lucru, deoarece toate semnele indica faptul ca acest tip de activitate ar putea fi foarte profitabil in urmatorii ani.

RAC

Trebuie sa-ti cantaresti limitarile fizice cu dorinta ta de a duce totul la bun sfarsit. Ai tendinta sa stai singur si sa lucrezi pana iti termini sarcinile. Cere ajutorul celorlalti, daca poti, pentru toate acele sarcini si misiuni absolut necesare. Ar trebui sa te gandesti la orice te poate astepta. Sanatatea ta trebuie sa fie mereu pe primul loc!

LEU

Intuitia ta a crescut constant in ultimele luni, iar astazi ar putea functiona la un nivel deosebit de ridicat. Poti simti mai mult de o presimtire si, probabil, te vei trezi mai des cu mintea la gandurile si sentimentele celorlalti. Daca lucrezi in domeniul artelor, iti poate veni inspiratia necesara pe care ar trebui sa o folosesti cu siguranta. Nu iti fa griji pentru ceea ce este practic. Gandeste-te la inspiratie ca la o misiune!

FECIOARĂ

O vizita mult timp asteptata de la un prieten apropiat sau partener de dragoste ar trebui sa fie amanata. Acest lucru ar putea fi mai degraba descurajant. Este posibil sa te temi ca amanarea va face ca vizita sa nu se intample niciodata, dar nu este cazul. Prietenul tau a intrat probabil in cateva blocaje care trebuie indreptate. Ai rabdare si stai linistit. Toate ar trebui sa functioneze asa cum doresti, desi putin mai tarziu!

BALANȚĂ

Stiintele oculte, cum ar fi alchimia, frenologia si astrologia, ar putea sa fie ca un cantec de sirena pentru tine. Iti place sa te gandesti la tine ca la cineva special si esti realist, dar astazi ai putea gasi irezistibile asa-numitele campuri nerealiste ale cunoasterii. De asemenea, vei avea parte de un cadou special chiar acum. Citeste subiectul si incerca-l. S-ar putea sa fii surprins de ceea ce descoperi.

SCORPION

Astazi, s-ar putea sa iti doresti sa-ti crezi simtul innascut in afaceri pentru a transforma in succes unu proiect pentru animale de companie sau ceva asemanator. Aceasta este o idee buna, pentru ca toate semnele indica faptul ca orice ai incepe astazi, indiferent daca este pentru angajatorul tau sau pentru tine, ar putea duce la succes. Cu toate acestea, ai putea sa te gasesti cheltuind ceva mai multi bani decat in ​​mod normal. Nu da inapoi, dar ai grija!

SĂGETĂTOR

O multime de comunicari calde si pline de iubire ar putea sa iti apara in cale azi. Pot fi sub forma de scrisori, apeluri telefonice, e-mailuri sau texte. Prieteni de departe, de care nu ai auzit de mult timp, te-ar putea tine ocupat la telefon. Relatiile cu membrii familiei sau cu un partener sunt susceptibile de a fi astazi sustinatoare si intime. Prin aceasta, poate fi evidentiata aprecierea ta pentru cei din viata ta.

CAPRICORN

O cantitate mare de spirit umanitar si dorinta de a face un bine real te-ar putea gasi in cautarea diferitelor organizatii de caritate pentru a gasi pe cei pe care i-ai putea ajuta. Cu toate acestea, s-ar putea ca banii sa se scurga in alte scopuri un pic prea repede pentru gusturile tale. Poate cel mai bine ar fi sa gasesti un grup care ti se potriveste si te implici in orice sarcina. Pastreaza alte cauze demne pentru alta data.

VĂRSĂTOR

Astazi s-ar putea sa te simti in mod special protector fata de toti cei pe care ii iubesti: copii, familie, prieteni, animale de companie si persoana speciala din viata ta. Stirile potrivnice s-ar putea sa te gandesti viitor, dar nu lasa asta sa te traga in jos. Toate ar trebui sa fie bine, deci permite-ti sa te relaxezi si sa te bucuri de cei dragi. Distrage-ti atentia mergand cu un film captivant. Acest lucru va ajuta la eliberarea tensiunii si te va pune intr-un cadru mai bun.

PEȘTI

S-ar putea sa fii un pic confuz cu dispozitia zilei, care favorizeaza actiunea rapida si abordarea sporadica a lucrurilor. Mai mult decat probabil, aceasta abordare nu corespunde exact protocolului metodic obisnuit. Faci tot ce poti sa fuzionezi cu aceasta energie pentru a adauga o scanteie mai spontana in rutina zilnica. Fa o plimbare astazi.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

aprilie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.