17 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2222
Horoscopul pentru 18 aprilie 2022
17 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2222

Horoscopul pentru 18 aprilie 2022

BERBEC

Aceasta zi nu va incepe intr-un mod prea vesel, deoarece problemele importante cresc din nou si te obliga sa le abordezi. Ai prefera sa nu, dar nu le poti ocoli. A sosit momentul sa te ocupi de ele odata pentru totdeauna. Este deosebit de important sa depui un efort pentru ca viata de acasa sa fie mai pozitiva si mai optima. Cei dragi te privesc pentru a stabili tonul.

TAUR

O suma mica de bani iti poate veni astazi in cale. S-ar putea ca cineva sa iti plateasca ceea ce iti datoreaza sau poti castiga o suma mica de bani intr-o loterie. Sexul si romantismul sunt foarte active in mintea ta. Daca nu te poti reuni cu un partener in aceasta seara, s-ar putea sa te legi de un roman sau sa vizionezi un videoclip romantic.

GEMENI

Dragostea si casatoria sunt foarte active in mintea ta astazi. O conversatie cu un posibil partener de dragoste te-ar putea face sa te simti fericit in aceasta zi. Cartile despre atragerea si mentinerea relatiilor pot fi deosebit de atragatoare si utile. Ai grija sa nu pui prea multe informatii in analize detaliate. Nu uita ca astfel de carti se bazeaza pe generalitati. Esti unic.

RAC

Probabil ca vei fi in ton cu aceasta zi. Desigur, sunt zile in care esti tentant sa fugi de realitatea momentului si de greutatile sale. In momentele ca astazi, esti atat de compatimitor incat iti este usor sa ii asculti pe altii, iar viata este cu adevarat plina de satisfactii. Oamenii considera compania ta linistitoare si placuta si este probabil sa iti multumeasca pentru asta.

LEU

S-ar putea sa te trezesti in aceasta dimineata, sa te uiti in oglinda si sa decizi ca urasti ceea ce vezi, desi probabil arati bine. Aceasta este o zi buna pentru a face cumparaturi sau pentru a obtine o tunsoare noua. Iesi si rasfata-te pentru ca este mai mult o necesitate decat lux. Nu exagera cu mancarea sau bautura acum pentru ca s-ar putea sa nu iti placa consecintele maine!

FECIOARĂ

Natura ta romantica si sensibila devine vie astazi si s-ar putea sa te gasesti cautand securitatea unui iubit apropiat. Exista dorinte in compania cuiva care iti impartaseste intelegerea profunda si intuitiva a oamenilor, a emotiilor si a vietii in general. Nu te multumi cu nimic mai putin.

BALANȚĂ

Daca in prezent esti implicat intr-o relatie serioasa, partenerul tau ar putea face unele lucruri ce te vor pune pe ganduri. In cazul in care esti singur, in aceasta zi vei avea ocazia sa intalnesti pe cineva ce ti se va parea destul de atragator, dar risti sa uiti sa ii ceri datele de contact. Ar fi bine sa tii hartia si stiloul la indemana. Nu vrei sa pierzi nimic.

SCORPION

In calitate de vindecator natural, s-ar putea sa te simti in prezent ca explozie de energie transformatoare, pe care ar trebui sa o pui in practica. Acesta este un moment minunat pentru a merge la un masaj sau pentru a studia modalitatile naturale de vindecare, cum ar fi ierburi sau aromaterapie. Combina-le cu abilitatile tale de vindecare innascute si s-ar putea sa fii multumit de rezultate. Mintea ta este deosebit de receptiva chiar acum. Vei pastra mai multe din ceea ce inveti decat ai face de obicei.

SĂGETĂTOR

Este posibil ca unele persoane sa fie nerabdatoare sa mearga inainte cu planurile lor. S-ar putea sa iti fie mai bine daca le-ai urmari putin pentru a vedea cum stau lucrurile inainte de a lua masuri. Lasa-i pe ceilalti sa treaca mai intai peste rau pentru a invata cel mai bun drum. Sa iei o barca sau sa cauti un pod? Lasa pe altcineva sa fie cobai, astfel incat sa ai toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai prudenta decizie despre cum sa procedezi.

CAPRICORN

Aceasta este o perioada in care poate doresti sa fii ca pestii care inoata in amonte, in timp ce scoala se indreapta in aval. Simte-te liber sa mergi pe drumul tau indiferent de ce au de spus altii despre asta. S-ar putea sa fii presat de cei dragi pentru a actiona intr-un anumit mod sau pentru a merge intr-un loc special. Nu fa aceste lucruri doar pentru a le face placere. Fa ceea ce iti place.

VĂRSĂTOR

Vei reusi sa iti imbunatatesti situatia financiara datorita unei sume de bani pe care o vei primi in urma unui comision pe care l-ai facut zilele trecute si vei fi tentat sa faci cateva cumparaturi. Poate fi vorba despre un mobilier pe care vrei sa il innoiesti sau culoarea peretilor din camera de zi sa o schimbi. Orice ai dori sa faci, ar fi bine sa ceri totusi o parere externa. Poti apela la partenerul de viata sau chiar la un prieten apropiat si vei vedea ca o parere poate fi de folos.

PEȘTI

Este timpul sa aplici in sfarsit cunostintele acumulate si sa vii sa recunosti adevarul. Poate ca te-ai axat pe fapte in timp ce ai contemplat sensul lor. Acum a sosit momentul sa scoti aceste informatii in aer liber. Nu exista nici o indoiala ca aceasta actiune poate face valuri, dar este in regula. O tema cheie a zilei este transformarea, asa ca nu ezita sa contribui.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
5054 locuitori

Cişmichioi este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cişmichioi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 108 km de municipiul Comrat și la 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5054 de oameni. Satul Cişmichioi a fost întemeiat în anul 1809.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.