01 aprilie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1863
Horoscopul pentru 1 aprilie 2022
Foto: shutterstock.com
01 aprilie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1863

Horoscopul pentru 1 aprilie 2022

BERBEC

Intuitia imbunatateste comunicarea de toate tipurile astazi. Daca te-ai gandit sa scrii ceva, aceasta este ziua potrivita pentru a incepe. Mintea ta este deosebit de extinsa, iar imaginatia ta lucreaza la un nivel foarte inalt. Perspectivele care s-ar putea sa nu iti vina in mod normal, adauga o noua profunzime si dimensiune scrisului tau, fie ca este o poezie, un roman, un articol sau o scrisoare catre un prieten. Profita din plin de asta!

TAUR

Imaginatia se combina cu abilitatile intelectuale pentru a iti permite sa faci cateva schimbari creative in casa ta. Poate fi ceva minor, cum ar fi achizitionarea de plante, sau un proiect major, cum ar fi remodelarea sau redecorarea. Orice ai alege sa faci, este posibil sa iti canalizezi o mare parte din energie in ea pentru a produce rezultate de care tu si ceilalti membri ai familiei tale puteti fi multumiti. Incearca sa te distrezi!

GEMENI

Poti face o excursie la biblioteca astazi, deoarece este posibil sa ai nevoie de informatii intelectuale, spirituale sau practice necesare pentru o sarcina sau proiect la care lucrezi. S-ar putea sa te trezesti petrecand mai mult timp acolo decat ai planuit initial, deoarece ai putea descoperi fapte sau idei care deschid noi linii fascinante de gandire. Daca timpul tau este limitat, tine evidenta orelor. Daca nu, distreaza-te!

RAC

Evaluarea ideilor celorlalti poate fi un scop principal astazi. Activitatile de grup ar putea necesita contributia ta intelectuala. Un prieten ar putea veni la tine cu o idee pentru un proiect in care scrisul sau vorbirea pot fi implicate intr-un anumit fel. Prietenul tau nu este intr-un cadru de spirit foarte practic, asa ca nu fi surprins daca ideile nu par foarte viabile in acest moment.

LEU

Unii prieteni apropiati te-ar putea transforma intr-un interes nou sau poate intr-un grup la care ai putea dori sa te alaturi. Stimularea intelectuala prin cei apropiati ar putea deschide calea catre noi planuri si inovatii. S-ar putea sa doresti sa incerci sa combini interesele artistice cu tehnologia, poate sa extinzi cunostintele tau despre fotografie, grafica pe computer sau film. Succesul si norocul prin astfel de activitati sunt puternic indicate.

FECIOARĂ

Interesele profesionale sunt cu siguranta servite de intuitia si imaginatia ta fertila astazi. Scrisul, vorbirea sau artele dramatice ar putea fi implicate. Daca cariera ta implica comunicare sub orice forma, asteapta-te sa captezi interesul multor oameni acum. Schimbarile pozitive in cariera sunt in vant, desi s-ar putea sa nu fie evidente pentru tine inca. Nu este momentul sa iti faci griji pentru viitor. Deocamdata, lasa-ti imaginatia sa te ghideze.

BALANȚĂ

Mintea ta ia probabil o turnura mistica. Aceasta este o zi grozava pentru a studia concepte spirituale sau metafizice sau pentru a iti extinde cunostintele despre domenii precum astrologia, numerologia sau alte stiinte oculte. Cartile si prelegerile iti pot veni in atentie, iar discutiile cu prietenii care iti impartasesc interesele ar trebui sa-ti puna mintea in miscare. Nu lasa ziua de astazi sa treaca pe langa tine. Mareste-ti capacitatea mintala.

SCORPION

Visele sau viziunile ar putea aduce perspective bruste si incitante cu privire la problemele de cariera. Aceste vise te-ar putea indruma catre carti, site-uri web si alte surse de informatii care pot oferi indrumari suplimentare care s-ar putea dovedi nepretuite. Sursa ideilor tale poate fi destul de neortodoxa, dar nu le anula din cauza asta. Gandeste-te la ele ca la mesaje de la sinele tau superior si profita la maximum de ele.

SĂGETĂTOR

Esti predispus sa fii in mod special in acord cu gandurile si sentimentele partenerilor in acest moment. De fapt, s-ar putea sa te trezesti ca intelegi atat de multe incat poate fi putin coplesitor. Oricum, este un avantaj. Probabil ca vei sti instinctiv ce isi doresc cei din jur, iar aceasta noua capacitate ar trebui sa iti acorde cu siguranta cateva puncte in plus atat cu partenerii de afaceri, cat si cu partenerii romantici.

CAPRICORN

Lucrul la proiecte care necesita imaginatie si sensibilitate ti-ar putea ocupa foarte mult timp astazi. Pot fi implicate unele cercetari aprofundate. Lucrul ar putea necesita multa energie si concentrare, poate mai mult decat te asteptai, dar ar trebui sa fii mai mult decat multumit de rezultate in final. Asigura-te doar ca iei pauze si nu uita sa mananci. La urma urmei, vei avea nevoie de combustibil!

VĂRSĂTOR

Cuvinte de dragoste, poate de natura foarte idealista, ar putea fi schimbate astazi intre tine si un partener romantic. Unul dintre voi ar putea chiar sa scrie un cantec sau o poezie pentru celalalt. Aceasta poate fi o experienta foarte vindecatoare si transformatoare si, prin urmare, va poate face pe amandoi sa va simtiti foarte bine. Singurul dezavantaj este ca va puteti vedea unul pe celalalt. Aminteste-ti ca amandoi sunteti oameni! Bucura-te de ziua ta.

PEȘTI

Studiul subiectelor intelectuale sau spirituale care te intereseaza in mod deosebit te poate tine acasa o mare parte a zilei. S-ar putea sa ai parte de mai multi musafiri cu care vei discuta aceste chestiuni. Discutiile ar putea avea un nivel imaginativ, idealist si chiar mistic, ceea ce s-ar putea dovedi inspirant pentru toti cei implicati. Ia notite, pentru ca vei dori sa fii sigur si sa iti amintesti aceste conversatii.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
1300 locuitori

Cerlina este un sat din cadrul comunei Nimereuca, raionul Soroca. Localitatea este aşezată pe malul rîului Nistru, la distanța de 52 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1300 de oameni. Satul Cerlina a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.