31 martie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1454
Horoscopul pentru 31 martie 2022
Foto: izvestia.kharkov.ua
31 martie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1454

Horoscopul pentru 31 martie 2022

BERBEC

Astazi s-ar putea sa ai o stare de reflectie si meditatie. S-ar putea sa te gandesti la chestiuni banale, cum ar fi cum sa iti cresti veniturile sau la probleme mai complexe, cum ar fi scopul vietii. Probabil ca nu vrei sa faci prea multa socializare astazi. Este probabil ziua perfecta pentru a te bucura de propria companie. Lectura s-ar putea dovedi deosebit de informativa acum.

TAUR

Desi esti de obicei foarte responsabil si incerci sa pastrezi echilibrul adecvat intre viata ta profesionala si cea de acasa, astazi mintea si inima ta sunt mai concentrate asupra casei tale. Un sentiment cald de unitate cu familia si prietenii apropiati ar putea face ca aceasta zi sa fie o zi foarte placuta si o seara si mai placuta. Chiar si finalizarea documentelor va parea mai usoara decat de obicei. Relaxeaza-te si bucura-te de o seara grozava.

GEMENI

In aceasta zi s-ar putea sa participi la o petrecere mica sau la un eveniment alaturi de niste prieteni si risti sa te pierzi de ei. Nu te panica. Probabil ca ii vei regasi mai tarziu. S-ar putea sa intalnesti cativa prieteni noi si sa auzi anumite noutati care te-ar putea interesa. Este o zi cand telefoanele mobile si alte dispozitive orabile ar putea sa iti fie de folos. Vei dori sa inregistrezi sau sa transmiti mai multe informatii.

RAC

Astazi slujba ta sau o alta activitate ar putea necesita abilitati artistice pentru un anumit proiect. Este posibil sa nu fii obisnuit cu acest lucru, asa ca s-ar putea ca aceasta situatie sa iti induca o stare de panica. Ar trebui sa existe si altii care sa poata colabora cu tine, asa ca vei fi bine. O tendinta de a fi excesiv de emotional ar putea interfera cu aproape orice incerci. Ramai centrat.

LEU

 

Unii prieteni apropiati te-ar putea transforma intr-un interes nou sau poate intr-un grup la care ai putea dori sa te alaturi. Stimularea intelectuala prin cei apropiati ar putea deschide calea catre noi planuri si inovatii. S-ar putea sa doresti sa incerci sa combini interesele artistice cu tehnologia, poate sa extinzi cunostintele tau despre fotografie, grafica pe computer sau film. Succesul si norocul prin astfel de activitati sunt puternic indicate.

FECIOARĂ

Este posibil sa ai nevoie de ajutorul sau sfatul cuiva astazi. Nu iti fie frica sa il ceri. Ai tendinta sa fii mandru de ingeniozitatea si independenta ta. De cele mai multe ori altii sunt cei care ajung la tine. Ai dreptul sa ceri ajutor. Nu este un semn de slabiciune. A sti cand sa ceri ajutor este un punct forte. Gandeste-te la asta.

BALANȚĂ

O serie de livrari, e-mailuri sau apeluri telefonice te-ar putea face sa tresari astazi, chiar atunci cand ai chef de o zi linistita. Poate fi nevoie de tot efortul pentru a iti mentine calmul. Incearca sa faci un membru al familiei sa te ajute mai mult decat de obicei.

SCORPION

Poate ca atitudinea ta de rock-star devine putin mai invechita acum iar oamenii nu vor continua sa asculte cererile tale. Fiecare persoana din lume este speciala, asa ca incearca sa nu te comporti ca si cum ai fi singurul care este. Ajuta un copil sa asambleze o jucarie noua sau un prieten sa aleaga o camasa noua. Fa ceva pentru ceilalti, in loc sa te astepti mereu la lucruri pentru tine.

SĂGETĂTOR

Puterile tale de echilibrare vor fi puse la incercare astazi, atunci cand dorinta ta de a lupta va intra in conflict cu nevoia ta de a planifica. Ai putea fi chiar mai indecis decat de obicei ca urmare a acestei tensiuni interne. Fii constient de timp si de restrictii. Elaboreaza un plan care sa iti utilizeze energia in cel mai eficient mod posibil. Este deosebit de important pentru tine sa te gandesti inainte de a actiona.

CAPRICORN

Starea ta de spirit ar trebui sa fie destul de buna astazi, desi pot exista unele forte puternice care incearca sa afecteze aceasta atitudine pozitiva. Incearca sa nu lasi dezacordurile altor persoane sa te traga in jos. O natura pasnica este extrem de importanta pentru a echilibra furia si ostilitatea care sunt prezente in jur. Fii cel care promoveaza aceasta armonie.

VĂRSĂTOR

Poate ca nu este modul tau preferat de a petrece ziua, dar ar fi un moment ideal pentru a termina sarcinile care au fost stranse acasa. Te-ar face bine sa te prinzi la curatenie sau sa te organizezi mai bine in jurul casei. Da, asta ar putea inseamna aruncarea ziarelor si revistelor de anul trecut. Daca nu le-ai citit pana acum, nu mai este necesar sa faci asta!

PEȘTI

Mintea ta ar trebui sa fie destul de clara astazi, iar comentariile tale ingenioase vor fi intampinate cu apreciere si rasete. Zambetul tau va incanta pe toti cei pe care ii intalnesti. Nu iti fie frica sa lasi cuvintele tale sa mearga spre cei care au nevoie sa le auda. Concentreaza-ti energia pe spre persoanele importante.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
4 locuitori

Gavrilovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.21 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 2.79 km. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4 oameni. Satul Gavrilovca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.