29 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2100
Horoscopul pentru 30 martie 2022
Foto: kleo.ru
29 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2100

Horoscopul pentru 30 martie 2022

BERBEC

Daca detii propria ta casa, poti afla astazi ca valoarea acesteia a crescut substantial. Dar vrei sa cumperi una, acesta este momentul sa incepi sa cauti. Orice investitii facute acum, in special in terenuri, vor fi probabil solide si susceptibile sa castige valoare, desi rezultatele ar putea dura ceva timp pana se materializeaza. Totusi, ia in considerare cu atentie toate situatiile neprevazute inainte de a face ceva. Nu este momentul sa actionezi impulsiv.

TAUR

Unele conversatii cu un partener de dragoste ar putea duce la avansarea relatiei la urmatorul nivel de angajament. Comunicarea ar trebui sa fie iubitoare si de sustinere, dar ar putea fi discutate chestiuni practice precum banii, munca si obiceiurile personale. Probabil vei descoperi ca tu si partenerul tau sunteti mai compatibili decat credeati. Mergi inainte, dar cu prudenta. Dragostea este farul care ne ghideaza pe cei mai multi dintre noi prin viata.

GEMENI

Dorinta de a face o anumita achizitie ar putea sa te faca sa iti reevaluezii bugetul astazi. Acesta este un moment bun pentru a face acest lucru, deoarece afacerile si simturile legate de bani functioneaza la un nivel inalt si probabil ca vei fi mai priceput in domeniul finantelor decat de obicei. S-ar putea sa iti ia mai mult timp decat ai nevoie, totusi. Aminteste-ti sa nu iti pierzi concentrarea. Nu-ti fie frica sa iei pauze. Noroc!

RAC

Deodata pari mai plin de farmec decat de obicei. Partenerii de dragoste actuali si potentiali pot arunca o a doua privire si pot fi intrigati. Nu fi surprins daca atragi priviri admirative de la straini! Acest lucru ar putea face o mare diferenta in viata ta amoroasa. Persoanele cu care te intalnesti astazi ar trebui sa continue sa vada ceva in tine multa vreme. Profita din plin de asta!

LEU

Tendintele tale vizionare sunt in ascensiune astazi, desi au mai mult o inclinatie practica decat mistica. S-ar putea sa te uiti la sufrageria sau curtea din spate si brusc sa descoperi ca o redecorezi in minte. Daca ai dorit sa incepi un fel de proiect pe termen lung pentru a iti imbunatati imprejurimile, aceasta este ziua pentru a incepe. Nu numai ca iti vei atinge viziunea, ci o poti depasi. Distreaza-te!

FECIOARĂ

Ca o persoana careia ii place sa fie gregara si deschisa, zile ca aceasta ofera o iesire minunata pentru energia ta. S-ar putea sa-ti petreci mult timp cu familia azi, dar probabil ca vei ajunge sa petreci cu multi altii. La un moment dat s-ar putea sa te trezesti in lumina reflectoarelor. Te vei simti in mod deosebit indragostit de toti cei din jurul tau si vei aprecia norocul tau. Bucura-te de ziua ta.

BALANȚĂ

Felicitarile corporative si veniturile sporite la care ai lucrat de mult timp se pot manifesta in sfarsit astazi. Efortul si energia depusa nu au trecut neobservate. Ceea ce faci acum i-a impresionat pe cei care sunt in masura sa iti promoveze interesele. S-ar putea sa aiba loc schimbari pozitive in cariera, chiar daca ceea ce ti-ai dorit este o cariera complet noua. Continua cu munca buna.

SCORPION

Aceasta este o zi grozava pentru a te ocupa de chestiuni legale de orice fel, inclusiv de planuri pentru o nunta, daca se afla vreuna in minte! Situatia ta financiara ar trebui sa fie infloritoare si stabila, iar obiectivele educationale pe termen lung pot fi in prim plan. Acum ar trebui sa va concentrati puternic asupra chestiunilor care sunt deosebit de importante pentru dvs. Munca desfasurata astazi in aceste scopuri ar trebui realizata rapid si eficient. Du-te la el!

SĂGETĂTOR

O abilitate ascutita din partea ta de a imbina intelectul si intuitia ar putea foarte bine sa iasa la iveala astazi. Abilitatea de a concentra ambele metode de perceptie in realitatea materiala este de natura sa dea un impuls carierei si eforturilor educationale. De asemenea, ar putea imbunatati viata ta romantica. Orice lucru inceput sau finalizat astazi are un avantaj. Incearca sa privesti indeaproape aceasta noua tendinta si fa-o sa dureze. Este cu siguranta un plus!

CAPRICORN

Relatiile de tot felul devin mai puternice si mai trainice astazi. Succesul sporeste puterea parteneriatelor de afaceri iar relatiile amoroase avanseaza la urmatorul nivel de angajament. Legaturile de orice fel formate acum pot fi puternice, marcate de onestitate, loialitate si afectiune. Aceasta este o zi grozava pentru a te intalni cu oricine iti este apropiat, relatia ta fiind foarte probabil sa creasca din cauza asta. Bucura-te de ziua ta.

VĂRSĂTOR

Un interes pentru sanatate si nutritie ar putea iesi la suprafata pentru tine. Noi descoperiri cu privire la beneficiile anumitor nutrienti, programele de exercitii fizice sau alte forme de terapie alternativa ti-ar putea atrage atentia. Poate doresti sa participi la un fel de prelegere pentru a afla mai multe despre aceasta. Indrazneste sa te straduiesti pentru o sanatate optima!

PEȘTI

Te-ai gandit sa urmezi un curs legat de arte? Indiferent daca preferinta ta este pictura, muzica, teatru, dans sau scriere creativa, daca te angajezi acum, probabil vei continua cu asta. Artele practice ale gatitului, constructiei sau decorarea interioara sunt, de asemenea, posibilitati. Orice ar fi, nu va fi abandonat rapid. Daca incepi cu ideea de a o face in cele din urma profesional, sunt sanse sa o faci. Noroc!

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
638 locuitori

Viişoara este un sat din cadrul comunei Purcari, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ștefan Vodă și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Viişoara a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.