27 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2975
Horoscopul pentru 28 martie 2022
Foto: nashkraj.by
27 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2975

Horoscopul pentru 28 martie 2022

BERBEC

In general, esti o persoana foarte sociabila si astazi nu vei mai dori sa incetinesti. Invitatii la petreceri si la alte evenimente continua sa vina, dar incearca sa cantaresti avantajele si dezavantajele participarii acum. Sa spui nu, este impotriva naturii tale pentru ca nu vrei sa ratezi nimic. Dar chiar acum, trebuie sa alegi cel mai important pentru tine si sa lasi in urma restul.

TAUR

Astazi este posibil sa simti o atractie pasionala pentru cineva care poate lucra in drept, educatie sau publicitate. Conversatiile cu aceasta persoana ar putea atinge unele aspecte profunde, cum ar fi problemele spirituale, psihicul uman sau natura universului. Ar trebui sa fii profund afectat, nu numai de persoana, ci si de subiect. Fa o plimbare mai tarziu pentru a iti limpezi mintea.

GEMENI

In aceasta zi vei fi nevoit sa iei anumite decizii ce iti pot schimba viata sentimentala. Exista posibilitatea sa ai parte de cateva discutii in contradictoriu cu partenerul de viata, ceea ce te va face sa iti pui anumite intrebari. Incearca sa analizezi situatia la rece astfel incat, deciziile pe care le vei lua sa nu fie unele eronate. Poti apela la sfatul unui prieten.

RAC

Este posibil sa fii pregatit pentru unele schimbari majore de cariera. Ai putea fi satul de stresul si de orele lungi ale mediului corporativ. Cu siguranta, in aceasta epoca a tehnologiei exista o modalitate de a petrece mai mult timp acasa fara a sacrifica calitatea muncii tale. Gandeste-te la asta pentru cateva zile. Daca propui o alternativa fezabila sefului tau, raspunsul pozitiv te poate surprinde.

LEU

 

Astazi va trebui sa reflectezi la tot ce s-a intamplat zilele trecute si la ce vrei sa faci in viitor. Gandeste-te unde vrei sa faci schimbari. Odata ce ai ajuns la o decizie, nu ezita sa o implementezi. Acest lucru este mai usor decat sa astepti o mare oportunitate si sa faci totul dintr-o data. Aceasta sansa poate sa nu vina niciodata. Abordarea pas cu pas poate aduce rezultate satisfacatoare.

FECIOARĂ

Inspiratia pentru scriere, pictura sau alte activitati creative ar putea fi la indemana ta astazi. Ideile grozave ar putea sa iti intre in cap si sa iasa la fel de repede. Singura modalitate de a evita frustrarea de a pierde ideile minunate este sa le scrii imediat ce vin. Adaugarea unor note, poate stimula, de asemenea, o inspiratie suplimentara.

BALANȚĂ

Daca ai avut probleme in incercarea de a ajunge la un partener romantic, ar putea fi o idee buna sa nu mai incerci. Prietenul tau are o zi grea si s-ar putea sa nu fie cea mai buna companie. De fapt, iubitul tau ar putea sa vada un apel de la tine ca pe o intrerupere nedorita si sa fie scurt, daca nu chiar nepoliticos.

SCORPION

In aceasta zi, situatia unui membru mai tanar al familiei te pune pe ganduri si totusi, tu esti tratat de parca ai fi implicat in vreun fel sau vinovat. Te simti acuzat pe nedrept si reactiile tale nu sunt dintre cele mai prietenoase. Oricum ar fi, nimeni nu pare dispus sa te asculte cu mare atentie.

SĂGETĂTOR

Initiaza o schimbare majora in viata ta. Elibereaza-te de umezeala si lanseaza-te in ceva interesant. Participa la un curs online care iti extinde mintea. Ia in considerare yoga, tarotul sau orice forma de arta martiala. Ai o cantitate extraordinara de energie astazi. Te va ajuta sa iti mentii increderea si rezistenta pe masura ce pui bazele pentru a pune in miscare acest nou efort de imbunatatire al vietii.

CAPRICORN

Te decizi rapid ca este momentul sa faci ceva schimbari pe plan relational si faci cu foarte mare usurinta intre relatiile pe care le ai. Unele dintre ele s-au deteriorat, iar altele nu te-au multumit niciodata pe deplin. In urma procesului de reorganizare relationala, constati ca nu ai foarte multi prieteni apropiati, dar cei pe care ii ai, merita pretuiti.

VĂRSĂTOR

Cineva apropiat va veni sa iti ceara un sfat important cu privire la o noua afacere. Dupa ce o vei analiza, vei simti nevoia sa te implici mai mult. Incearca sa discuti deschis si vezi poate vei reusi sa devii un partener al acestei afaceri. Vei primi o noua oportunitate sa iti imbunatatesti situatia financiara. Fii atent totusi la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi.

PEȘTI

In sfarsit, vei avea parte de reusita in toate activitatile pe care le vei avea de indeplinit. La locul de munca iti vor fi apreciate ideile si vei avea posibilitatea de a colabora cu anumite persoane importante. Datorita capacitatii tale de comunicare, vei reusi sa rezolvi cu usurinta orice problema va aparea in decursul acestei zile. Incearca sa ai incredere in tine.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1471
Populația:
996 locuitori

Poiana este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Poiana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 10 km de orașul Șoldănești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 996 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Poiana datează din anul 1471.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.