23 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1356
Horoscopul pentru 24 martie 2022
Foto: express.co.uk
23 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1356

Horoscopul pentru 24 martie 2022

BERBEC

Astazi te bazezi pe intuitie cand pornesti in cautarea unor raspunsuri. Pe plan sentimental esti confuz si nu prea stii ce asteapta partenerul de la tine. Ai putea sa porti o discutie deschisa cu persoana iubita pentru a sti cu exactitate care sunt asteptarile cu privire la relatie. Orice neintelegere poate fi evitata prin discutii sincere. Fii rabdator cu cei din jur si vei avea doar de castigat.

TAUR

Un anumit proiect a fost un obstacol pentru tine in ultima vreme? Nu te mira daca azi vei obtine al doilea avant. Te uiti la sarcinile tale intr-o maniera practica, interesul tau pentru ele este mare si poti sa le indeplineiti rapid ii eficient cu un stres minim. Relatiile ar trebui, de asemenea, sa mearga bine. Profita la maximum de acest lucru!

GEMENI

O lipsa temporara de credinta in abilitatile tale ar putea sa te faca sa eziti sa incepi un proiect sau sa iti asumi o sarcina pe care in mod normal ai face-o. Acest lucru ar putea implica ceva ce ai vrut sa incerci sa faci sau sa ajuti pe altcineva cu el. Credinta ta in tine nu ar trebui sa fie marcata niciodata, dar daca o face, este important sa retii ca munca grea poate fi la fel de importanta ca talentul – si nu ti-e frica de asta!

RAC

O sanatate stralucitoare si o atitudine entuziasta fac astazi aproape orice o placere. Relatiile cu prietenii si familia sunt calde, congeniale si de cooperare. Ziua ta ar trebui sa mearga la fel de lin pe cat te-ai putea astepta. Exista ceva ce vrei sa faci dupa-amiaza si astepti cu nerabdare. Seara, ia in considerare participarea la un curs, prelegere sau atelier online. Mintea ta este deosebit de ascutita chiar acum.

LEU

Tinzi sa fii destul de sigur pe tine, dar problemele legate de stima de sine care dateaza de mult ar putea aparea astazi. S-ar putea sa te simti ca un scolar chemat sa recite in fata clasei. Acest lucru ar putea provoca cateva probleme in relatiile tale sau poate interfera cu eficacitatea ta la ocazii sociale. Incearca sa ramai obiectiv. Nu pierde din vedere cine esti si nu lasa vechea nesiguranta sa interfereze cu eficienta ta de acum.

FECIOARĂ

Nevoia neasteptata de a face o calatorie cu avionul sau de a petrece mult timp lucrand ar putea duce la o separare incomoda de partenerul tau. In timp ce motivele acestei situatii si rezultatul proiectat sunt foarte pozitive, poate provoca o suparare temporara in relatia voastra. Nu iti fa griji. Supararea va trece, in special atunci cand se obtin rezultatele dorite. Concentreaza-te asupra problemei in cauza.

BALANȚĂ

Te-ai trezit in aceasta dimineata cu o vaga amintire a unui vis pe jumatate amintit care iti dadea batai de cap? Poate ca nu esti menit sa iti amintesti totul, caz in care ar trebui sa incerci sa analizezi putinul pe care il amintesti. Poate ca iti va veni cand ceva iti aminteste mai tarziu. Nu lasa asta sa te innebuneasca. La urma urmei, este doar un vis.

SCORPION

Este posibil ca presiunile asupra anumitor lucrari sa fie in crestere. S-ar putea sa te simti atat de nemultumit incat doresti sa arunci totul si sa fugi. Tarile straine pot parea brusc mult mai atragatoare decat de obicei. Poate este o idee buna sa planifici o viitoare vacanta. Stresul pe care le-ai experimentat iti poate afecta sanatatea. Trebuie sa te eliberezi cumva. Gandeste-te.

SĂGETĂTOR

Aminteste-ti ca poti ramane la conducere numai atata timp cat ceilalti din jur iti sustin personalitatea si abilitatile de conducere. Evita razvratirea, avand grija de oamenii din lumea ta, in loc sa incerci pur si simplu sa iti conduci viata. Obtine respect cu cuvinte amabile si cu o atitudine sensibila, mai degraba decat prin aplicarea unor reguli dure care restrictioneaza si agraveaza.

CAPRICORN

Poate fi greu sa te conectezi cu altii astazi pentru ca oamenii pot fi destul de indecisi. Pe de alta parte, oamenii sunt capabili sa fie mai maleabili. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a prelua conducerea. Asigura-te ca tii cont de interesul superior al tuturor partilor implicate. Nu ar fi corect ca sa profiti de oamenii care nu pot lua propria hotarare in legatura cu ceva.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei fi nevoit sa te confrunti cu o problema pe care ai tot amanat-o in ultima perioada. Poate fi vorba despre un conflict cu o veche cunostiinta ce te roade pe dinauntru de ceva timp. Incearca sa gasesti oportunitatea de a repara aceasta situatie neplacuta. Vei vedea ca dupa ce vei reusi sa spui ce te deranjeaza, vei petrece mai mult timp amintindu-ti de momentele placute.

PEȘTI

Exista o mare putere in cuvintele tale astazi, asa ca fii atent la modul in care le folosesti. Poti ajunge sa manipulezi alegerile altcuiva daca nu esti atent cu conduita. Asigura-te ca dai altora libertatea de a decide lucrurile pentru ei insisi. Fii deschis si sincer cu privire la toate faptele care ar putea influenta deciziile lor in vreun fel.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1669
Populația:
1668 locuitori

Chirca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirca și Botnăreştii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1668 de oameni. Satul Chirca a fost menționat documentar în anul 1669.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.