22 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1416
Horoscopul pentru 23 martie 2022
Foto: kp.ru
22 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1416

Horoscopul pentru 23 martie 2022

BERBEC

Investitiile pe termen lung, in special cele care implica imobiliare, ar putea fi avantajoase acum. Daca te-ai gandit sa cumperi sau sa vinzi o casa, acesta este momentul sa o faci. Toate semnele indica faptul ca rabdarea ta poate da roade, asa ca cel putin unul dintre obiectivele tale de lunga durata ar trebui sa aduca succes chiar acum. De asemenea, daca te-ai gandit sa investesti niste bani in casa ta, cum ar fi remodelarea sau construirea unei adaugiri, incepe sa planifici astazi.

TAUR

Dezbaterea ideilor cu colegii de astazi ar putea duce la planificarea evenimentelor sociale si la reunirea oamenilor importanti pentru a asigura cooperarea in proiecte ambitioase. S-ar putea sa te regasesti intr-un numar de intalniri, sau petrecand mult timp la telefon. Mintea ta este orientata in special pe afaceri astazi, asa ca vei functiona foarte eficient. Cu toate acestea, aminteste-ti de frumusete. Exprima interes politicos fata de cei din jur chiar daca nu simti asta.

GEMENI

O multime de documente, poate implicand contracte, ar putea duce la castiguri financiare la locul de munca. Ai putea castiga sau economisi niste bani pentru angajatorul tau, ceea ce s-ar putea dovedi important. Astepta-te la un fel de recunoastere a eforturilor tale de la superiori, care ar putea duce la avansare sau o posibila crestere salariala. Cu toate acestea, poate exista o oarecare intarziere in ceea ce priveste cel din urma. Nu te astepta la asta imediat.

RAC

Astazi s-ar putea sa doresti sa iti pui simtul innascut al afacerilor in realizarea unui proiect de succes fata de companie. Aceasta este o idee buna, pentru ca toate semnele indica faptul ca orice ai incepe astazi, fie ca este pentru angajatorul tau sau pentru tine, ar putea duce la succes. Ai putea, totusi, sa te trezesti ca cheltuiesti putin mai multi bani decat ti-ar placea in mod normal. Nu te abtine, dar ai grija!

LEU

Noile descoperiri care iti capteaza imaginatia te-ar putea gasi petrecandu-ti cea mai mare parte a zilei inchis in casa ta si invatand cat poti de mult. Toate indiciile arata ca nu o sa vrei sa faci altceva, dar este important sa retii sa iei pauze si sa faci putin exercitiu pe parcursul zilei. Miscarea corpului si scuturarea indoielilor din muschi iti poate pune mintea in miscare.

FECIOARĂ

S-ar putea sa ai planuri sa te intalnesti cu prietenii si probabil ca astepti cu nerabdare. Cu toate acestea, intarzierile ar putea sta in cale, desi nu este posibil sa le lasi sa te opreasca. Concentrarea si perseverenta ta sunt ambele mai mari decat de obicei, asa ca nu este probabil sa renunti la orice incepi astazi. Prin urmare, aceasta este o zi buna pentru a incepe sau a continua proiecte care inseamna mult pentru tine.

BALANȚĂ

Munca ta grea la locul de munca poate parea ca in sfarsit da roade, deoarece toate semnele indica faptul ca o marire de salariu, o promovare sau o alta forma de avansare se apropie de tine. Ambitia si concentrarea ta au condus si vor continua sa conduca la realizari semnificative, care probabil ca nu vor scapa de atentia celor de deasupra ta in ierarhie. Trage satisfactie din realizarile tale si continua asa cum esti.

SCORPION

Azi, ceva te poate atrage sa studiezi in singuratate. Un nou interes ti-a captat imaginatia, asa ca poti decide sa te sechestrezi acasa sau in biblioteca pentru a afla despre asta. Concentrarea ta este mare, la fel ca si perseverenta, asa ca orice ai incepe astazi este probabil sa reuseasca. Dezavantajul este ca s-ar putea sa iti incordezi ochii sau sa iti provoci dureri de cap incercand sa realizezi prea multe deodata. Linisteste-te.

SĂGETĂTOR

Amintirile care apar astazi ar putea declansa dorinta de a intra in contact cu vechi prieteni, sau rude pe care nu le-at mai vazut de mult timp. Unele dintre aceste amintiri ar putea fi dulci-amarui, aducand din nou la suprafata durerea traita in trecut. Nu te agata de aceste nemultumiri stravechi. Rezolva-le in mintea ta si apoi lasa-le sa plece. S-ar putea sa experimentezi o usurare profunda. Ai putea chiar sa te simti putin ametit.

CAPRICORN

Evenimentele sociale orientate spre afaceri iti pot ocupa mult timp astazi. Ai putea fie sa planuiesti, fie sa participi la ele. Daca participi, totusi, ar putea fi mai mult de unul. Te simti deosebit de extrovertit in acest moment, asa ca ar trebui sa faci o impresie buna si, eventual, chiar sa iti faci cativa prieteni noi. Cu toate acestea, este, de asemenea, important sa iti amintesti sa iti acorzi ceva timp pentru tine.

VĂRSĂTOR

Farmecul tau innascut si bunele maniere ti-au adus relatii bune atat cu colegii de munca, cat si cu superiorii, iar astazi s-ar putea sa descoperi ca acest lucru ti-a servit bine. Lucrurile pot parea putin intimidante, dar tine-ti increderea in tine. Munca grea si daruirea ti-au adus, de asemenea, cateva felicitari corporative. Prin urmare, este foarte posibil sa auzi despre viitoarele progrese in cariera.

PEȘTI

Lucrul la proiectele tale s-ar putea sa iti fie foarte mult in minte astazi. Ele ar putea implica studii de vreun fel sau arte. Este posibil sa te gandesti la modalitati inovatoare de a castiga bani in plus. Toate semnele indica faptul ca orice intreprindere inceputa sau continuata astazi este probabil sa reuseasca, asa ca ai incredere in tine. Cu toate acestea, este important sa te gandesti mult la ceea ce lucrezi inainte de a le prezenta altora.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.