21 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1349
Horoscopul pentru 22 martie 2022
21 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1349

Horoscopul pentru 22 martie 2022

BERBEC

Bani in plus iti pot veni astazi ca o recompensa pentru munca bine facuta. Poate ca primesti un bonus substantial sau poate esti programat pentru o marire semnificativa. Oricum, vei fi intr-o forma financiara destul de buna. Te vei simti foarte optimist cu privire la viitorul tau si, prin urmare, relatiile tale cu ceilalti vor fi calde si placute. Petrece seara sarbatorind!

TAUR

Poti participa la o petrecere sau la alta activitate de grup in aceasta seara. Cu toate acestea, tu si cineva special din viata ta ati putea pleca mai devreme pentru a fura ceva timp pentru o conversatie intima impreuna. Ar trebui sa arati si sa te simti grozav si sa fii deosebit de optimist cu privire la viitorul tau si al relatiilor tale. Viitorul ti se pare extrem de luminos astazi.

GEMENI

Ar trebui sa te simti incantat astazi. Ai putea alege sa iti canalizezi o parte din acest entuziasm in decorarea casei. Simtul tau estetic este ascutit, la fel ca si energia ta fizica, asa ca, odata ce te-ai apucat de un anumit curs de actiune, nu este probabil sa-l abandonezi. Membrii familiei sau altii apropiati ti se pot alatura si vor creea o atmosfera puternica. Fa o petrecere improvizata. Pleaca si distreaza-te!

RAC

O multime de comunicari calde si iubitoare ar putea veni in calea ta astazi. Pot fi sub forma de scrisori, apeluri telefonice, e-mailuri sau mesaje SMS. Prietenii de departe de care nu ai mai auzit de mult timp te pot tine ocupat la telefon. Relatiile cu membrii familiei sau cu un partener sunt probabil sa fie de sprijin si intime astazi.

LEU

Vesti bune! Se pare ca banii vin in calea ta. Poate ca primesti un bonus bun, sau poate ca ai primit o recenzie buna si vei primi o marire substantiala. Asta cu siguranta iti va stimula starea de spirit, si pentru ca te simti bine, vei fi deosebit de dragut cu cei din jurul tau. Bucura-te de ziua ta!

FECIOARĂ

Astazi s-ar putea sa experimentezi, oricat ar fi de scurt, cel mai intens si rafinat tip de iubire spirituala. Poate ca acest lucru este pentru un prieten, copil, iubit sau poate pentru toate formele de viata de pe planeta. De asemenea, te simti deosebit de artistic, asa ca daca ai vrut sa faci ceva cadou, acum este momentul sa o faci. Toate semnele sunt de bun augur si pentru alte proiecte artistice.

BALANȚĂ

Astazi s-ar putea sa simti o iubire foarte puternica si atot-consumatoare pentru toti cei din jurul tau si poate pentru toate formele de viata in general. De asemenea, este posibil sa te simti romantic, pasionat si anxios pentru compania unui partener de dragoste. Imaginatia ta zboara sus, si ai putea incerca sa gasesti un cadou pentru o persoana draga. De asemenea, te simti foarte inclinat din punct de vedere spiritual.

SCORPION

Ai putea simti multa afectiune draga pentru toti cei din jurul tau astazi, chiar si pentru cei pe care in mod normal i-ar putea gasi iritanti. Colegii de munca, prietenii, familia si persoana speciala din viata ta sunt probabil mai fericiti ca s-au bucurat de aceasta stralucire si ar trebui sa raspunda. Te simti deosebit de generos, asa ca probabil vei avea cumpararea de cadouri in agenda ta. Nu uita sa fii bun si cu tine insuti.

SĂGETĂTOR

Munca poate parea mai mult ca un obstacol astazi, deoarece gandurile tale sunt acasa la familie, prieteni si partenerul tau de viata. Este putin probabil sa te concentrezi pe munca si s-ar putea sa apelezi in mod constant la telefon pentru a cauta o voce prietenoasa. Imaginile cu obiecte frumoase pot dansa in capul tau. Nu-ti face griji pentru concentrarea ta. Se va intoarce maine!

CAPRICORN

Sensibilitatea si compasiunea ta naturala primesc un impuls puternic de sentimente puternice de dragoste si afectiune pentru toti cei din jurul tau. Prin urmare, este posibil sa oferi si sa primesti o multime de expresii de afectiune, atat deschise, cat si subtile. O persoana semnificativa ar trebui sa se simta deosebit de romantic fata de tine, asa ca relaxeaza-te si lasa-l sa te impodobeasca cu atentie. Copiii s-ar putea dovedi, de asemenea, o sursa puternica de sprijin.

VĂRSĂTOR

Esti o persoana gregara din fire, si astazi s-ar putea sa vrei sa socializezi si sa te distrezi. Ai putea fi prea preocupat de aspectul tau, posibil pentru ca vrei sa impresionezi un partener romantic actual sau potential. Nu iti fa griji. Vor crede ca arati grozav. Ai putea primi multa atentie pe tot parcursul serii atat de la aceasta persoana, cat si de la altii, ceea ce va cimenta legaturile pe care le simti cu toti prietenii tai.

PEȘTI

S-ar putea sa incepi ziua simtindu-te putin nesigur de tot ce se intampla in jurul tau. Presiunile crescute ale muncii ti-ar fi putut incorda putin nervii. Cu toate acestea, multa dragoste si atentie din partea prietenilor, copiilor si a persoanei speciale din viata ta ar trebui sa te faca sa te simti mai bine in cel mai scurt timp. Seara, relaxeaza-te cu partenerul tau!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
46 locuitori

Mărcăuţii Noi este un sat din cadrul comunei Mărcăuţi, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 17 km de orașul Briceni, 33 km de stația de cale ferată Ocnița și 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 46 de oameni. Satul Mărcăuții Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.