20 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1532
Horoscopul pentru 21 martie 2022
20 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1532

Horoscopul pentru 21 martie 2022

BERBEC

S-ar putea sa pari ca ai capul in nori astazi. Adevarul este ca ai o multime de lucruri importante in minte. Altii ar putea fi jigniti sau chiar amuzati la distanta. Incearca sa nu iti faci griji prea multe pentru asta. Trebuie sa ai grija sa rezolvi acele probleme pe care le-ai evitat inainte de a te ingrijora de reactia celorlalti.

TAUR

S-ar putea sa simti ca banii curg din contul tau bancar prea repede in ultima vreme, iar acest lucru ar putea fi un motiv de ingrijorare pentru tine. Ai putea simti ca ai cheltuit prea mult pe decoratiuni pentru casa ta sau pe distractia familiei si a prietenilor. Nu-ti face griji! Ai grija la cheltuieli, dar nu te transforma intr-un avar.

GEMENI

O calatorie cu avionul ar putea fi foarte mult in mintea ta astazi. Poate planuiesti o vacanta cu familia sau cu un partener romantic. Ai putea fi prins de entuziasmul care pare sa fie emotia de conducere astazi. Prietenii ti-ar putea oferi un sfat, dar nu esti in dornic sa-l accepti, deoarece increderea in tine este mare. Asteapta-te sa petreci seara in compania prietenoasa a prietenilor.

RAC

Un val de spirit umanitar si o dorinta de a face un bine real s-ar putea sa te gaseasca in cautarea diferitelor organizatii de caritate pentru a-i gasi pe cei pe care ai vrea sa-i ajuti. Cu toate acestea, banii ar putea curge in alte scopuri putin prea repede pentru gusturile tale. Poate ca cel mai bine ar fi sa gasesti un grup care ti se potriveste si sa-i dai doar aceluia. Pastreaza alte cauze demne pentru alta data.

LEU

Tu, impreuna cu o persoana semnificativa din viata ta, ati putea fi foarte ocupati incercand sa va faceti timp sa va vedeti astazi. Mai tarziu, cand vei in sfarsit singur, telefonul tau ar putea incepe sa sune fara oprire. Nu iti fie teama sa-l opresti! Daca un apel este deosebit de important, vei fi sunat din nou mai tarziu.

FECIOARĂ

Astazi ai putea sa te confrunti cu o gramada de oameni din afara orasului pe care nu i-ai mai intalnit pana acum. Probabil ca vei gasi acest lucru incitant si stimulant, dar te poti simti si putin tulburat. De asemenea, s-ar putea sa nu fii cel mai extrovertit in acest moment. Aceasta ar putea fi o zi mai buna sa asculti decat sa incerci sa vorbesti. Uneori, asta ii impresioneaza pe oameni mai mult decat orice ai putea spune.

BALANȚĂ

Calatoriile si aventurile sunt in mintea ta. S-ar putea sa visezi cu ochii deschisi ca zbori in locuri exotice si sa faci lucruri neobisnuite, cum ar fi vizitarea atractiilor antice ale Indiei sau sa participi la un safari in Kenya. Astfel de vise sunt posibile, asa ca s-ar putea sa vrei sa te uiti la ele. De asemenea, poate doresti sa afli despre domenii interesante de interes, asa ca aceasta este o zi buna pentru a te inscrie la o clasa sau un atelier.

SCORPION

S-ar putea sa nu-ti fie usor sa convingi pe cineva astazi. Indiferent cat de profunda este ideea ta sau cat de convingatoare sunt explicatiile tale, cealalta persoana pur si simplu nu este pregatita sa creada inca. Nu fi insistent. Poate ca aceasta persoana trebuie sa se odihneasca cateva nopti sau poate ca trebuie doar sa-si faca propriile cercetari. Ai rabdare si concentreaza-te pe alte lucruri intre timp!

SĂGETĂTOR

O calatorie cu avionul ar putea fi foarte mult in mintea ta astazi. Poate planuiesti o vacanta cu familia sau cu un partener romantic. Ai putea fi prins de entuziasmul care pare sa fie emotia care te conduce astazi. Asteapta-te sa petreci seara in compania prietenilor.

CAPRICORN

Ai multe in minte acum, si altii ar putea interpreta comportamentul tau linistit ca fiind distant. Mergi inainte si lasa-i sa gandeasca ce vor. Ai cateva probleme reale la care sa te gandesti si decizii cu consecinte importante pe care trebuie sa le iei. Mai tarziu le vei putea netezi penele ciufulite. In acest moment, concentreaza-te doar pe a avea grija de tine.

VĂRSĂTOR

O serie de invitatii la evenimente sociale ar putea veni astazi in cale, unele de la oameni pe care chiar nu ii cunosti bine. Nu le ignora, totusi. Ai putea sa faci niste contacte norocoase sau chiar niste prieteni noi la aceste petreceri. Iti place sa fii in preajma oamenilor, dar astazi s-ar putea sa ti se para putin obositor. Inima ta este cu familia ta. Probabil ca astepti cu nerabdare sa fii acasa si sa te imbratisezi cu un partener romantic.

PEȘTI

Vizitatorii ar putea veni la tine acasa in seara asta, eventual pentru o intalnire informala. Prieteni ar putea fi implicati intr-un fel si este posibil sa te tina foarte ocupat in timpul zilei. Mintea ta merge probabil viteze foarte mari, asa ca va trebui sa te relaxezi inainte de a te culca in seara asta. Nu vrei sa pierzi somnul.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
71 locuitori

Rogojeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei face parte și loc. stația de cale ferată Rogojeni. Satul Rogojeni se află la o distanță de 35 km de orașul Șoldănești și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 71 de oameni. Prima atestare documentară a satului Rogojeni datează din anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.