18 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1601
Horoscopul pentru 19 martie 2022
18 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1601

Horoscopul pentru 19 martie 2022

BERBEC

Ai incredere ca ai toate informatiile de care ai nevoie astazi. Ar trebui sa te simti destul de bine, din punct de vedere emotional. Foloseste aceasta incredere in sine pentru a face pasi mari in ceea ce doresti sa realizezi. Distreaza-te lasandu-ti mintea in deriva intr-o lume fantezica in care iti poate explora inclinatiile imaginative. Simte-te liber sa iti folosesti puterea asupra faptelor ca baza pentru a decola intr-un taram extrem de creativ si intuitiv.

TAUR

S-ar putea sa te trezesti provocat emotional astazi de o forta puternica care iti cere atentia. Hiperconstientizarea ta fata de fiecare situatie ar putea sa te innebuneasca putin. Poate ca trebuie doar sa atenuezi lucrurile si sa te relaxezi. Bucura-te mai degraba decat sa pui la indoiala energia iubitoare de distractie a zilei. Cu cat te eliberezi mai mult si explorezi, cu atat vei fi mai bine.

GEMENI

Ai ocazia sa faci o auto-vindecare intensa astazi, astfel incat sa comunici mai direct cu sinele tau de baza, fara distragerea atentiei altor oameni. Fa tot ce poti pentru a te concentra asupra problemelor interne care necesita atentia ta. Este esential sa inveti cum sa rezolvi singur aceste probleme, in loc sa te bazezi pe alti oameni pentru a se ocupa de aceste nevoi pentru tine.

RAC

S-ar putea sa fii putin confuz cu starea de spirit a zilei, care favorizeaza actiunea rapida si o abordare sporadica a lucrurilor. Mai mult ca sigur, aceasta abordare nu este tocmai in conformitate cu protocolul metodic obisnuit. Fa tot ce poti pentru a fuziona cu aceasta energie pentru a adauga o scanteie mai spontana rutinei tale zilnice. Fa o plimbare astazi.

LEU

Simte-te liber sa-ti asortezi pantalonii in carouri cu camasa astazi. Asorteaza-te cu niste pantofi sport salbatici si o jacheta cu dungi. Lasa acea persoana ciudata din tine sa straluceasca! Aceasta este o zi grozava pentru tine si ar trebui sa te simti liber sa te exprimi lumii deschis si tare. Ar trebui sa experimentezi o mare incredere in sine asa ca poti profita din plin de asta in acest moment.

FECIOARĂ

Simte-te liber sa iti activezi propria creativitate astazi pentru a rezolva orice problema care ti-ar putea aparea. Nu simti ca trebuie neaparat sa adopti o abordare rationala si metodica. Acest tip de spirit a fost deja incercat. Acum este timpul sa explorezi o modalitate mai intuitiva de a finaliza orice sarcina pe care doresti sa o abordezi acum. Exerseaza mai mult din natura ta sensibila.

BALANȚĂ

Energia zilei este electrizanta si ai putea sa te trezesti sarind de la sarcina la sarcina si de la persoana la persoana. Lucrurile se intampla atunci cand te astepti mai putin, asa ca fii pregatit pentru surprize. Exista un element de geniu in ziua de azi care te-ar putea inspira sa fii cineva mult mai mare decat ai crezut vreodata ca poti fi. Alatura-te oamenilor care impartasesc aceeasi pofta de viata.

SCORPION

Este cineva prea lacom cu timpul tau? Astazi poate ar fi necesar sa stabilesti anumite limite. Daca te simti presat sa petreci mai mult timp cu aceasta persoana decat ai dori, poti, si ar trebui sa spui ‘nu’ la urmatoarea invitatie astfel incat acea persoana sa inteleaga situatia. Daca ti se cere sa-ti explici refuzul, ar trebui sa fii diplomatic pentru a evita sa te simti rau. Doar explica-i ca ai nevoie de mai mult timp pivat acum.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa simti ca inima ta joaca feste astazi. Poate ca te confrunti cu o forta puternica care te face sa te indoiesti de tine intr-un fel. Nu te lasa pacalit de discutii zgomotoase si detestabile. Cauta adevaratul sens din spatele cuvintelor. Vei descoperi ca cea mai mare parte a puterii tale este interna. Fii pregatit sa fi o prezenta puternica in lumea ta de astazi.

CAPRICORN

S-ar putea sa descoperi ca oamenii nu sunt neaparat foarte simpatici cu sentimentele tale astazi. Este foarte posibil ca ei sa raspunda mai mult la fapte si informatii decat la emotii. S-ar putea sa fie nevoie sa apelezi la un fel de traducator pentru a ajunge la o persoana cu care incerci sa comunici. Nu ezita sa cereti mai multe lamuriri cu privire la ceva daca ai nevoie.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa simti ca oamenii s-au intors impotriva ta astazi si ca si-au pierdut brusc interesul pentru ceea ce ai de spus. Poate ca aceasta este o reflexie a propriei incapacitati de a asculta cu adevarat pe altcineva vorbind. Priveste imaginea colectiva si deschide ochii asupra lumii din jurul tau. Implica-te in comunitate in loc sa te concentrezi tot timpul doar asupra ta.

PEȘTI

Lasa-ti emotiile sa se joace cu imaginatia ta astazi si simte-te liber sa discuti deschis descoperirile tale cu ceilalti. Nu te lasa prins intr-un mod atat de rational incat sa refuzi sa recunosti orice alt mod de a vedea o situatie actuala. Lasa-ti latura analitica deoparte pentru a dezvalui o perspectiva mai abstracta, intuitiva.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
539 locuitori

Buzduganii de Jos este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 539 de oameni. Satul Buzduganii de Jos a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.