16 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1684
Horoscopul pentru 17 martie 2022
Foto: GettyImages
16 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1684

Horoscopul pentru 17 martie 2022

BERBEC

Daca te uiti cu atentie astazi, esti predispus sa observi unele aspecte ale oamenilor pe care nu le-ai observat niciodata inainte. Ar putea fi o frenezie de activitate care te prinde in plasa ei si te ia departe. Cauta indrumare la alti oameni pe masura ce ziua trece. Cand ceri ajutor, il vei primi. In acelasi timp, vei afla multe despre oamenii care ajung sa te ajute.

TAUR

Ai grija sa nu devii prea incapatanat astazi. Aceasta este una dintre acele zile in care ti se cere sa construiesti o structura intr-o zona foarte vantoasa. Daca insisti sa folosesti cele mai rigide materiale, vei descoperi ca structura pe care o construiesti ajunge sa se rupa in doua. Daca totusi iti construiesti cladirea cu materiale flexibile, aceasta se va indoi in vant si va dura mult mai mult.

GEMENI

E bine ca ai o atitudine flexibila, mai ales astazi. Puterile tale de adaptare ar putea fi puse la incercare pe masura ce te trezesti inconjurat de emotii volubile si atitudini incapatanate. Nu te agata sa obtii raspunsuri clare de la oamenii de astazi, pentru ca acestia sunt predispusi sa fie la fel de confuzi ca si tine cu privire la anumite probleme.

RAC

Ai putea fi frustrat de lipsa de angajament a altora astazi. Ai putea incerca sa faci planuri cu oamenii, dar ei continua sa se razgandeasca cu privire la ceea ce vor sa faca. Poate ca sunt nesiguri din punct de vedere emotional si le este frica sa faca urmatorul pas. Nu lasa pe altii sa te retina. Fa planuri si tine-te de ele. Alti oameni se vor acomoda in consecinta. Nu trebuie sa-i muncesti.

LEU

Ar trebui sa te simti puternic din punct de vedere emotional astazi, desi ai putea descoperi ca iti trece prin cap o idee care iti cere sa incetinesti si sa faci lucrurile pe rand. Dialogul intern te poate innebuni daca nu esti atent. Cel mai important lucru de facut acum este pur si simplu sa-ti urmezi inima. Fa ceea ce iti place si asociaza-te cu oamenii pe care ii iubesti si ii respecti cel mai mult.

FECIOARĂ

Fa azi efortul de a ajunge la un corp de apa. Fie ca este vorba de mare, rau sau lac, sentimentul de expansiune si confort pe care il vei gasi acolo va fi extrem de vindecator. Sa stii ca esti cel mai mare vindecator pe care il ai pentru tine si ca ai o putere incredibila de a impartasi acest dar si altora. Mareste aceasta energie vindecatoare cu o intoarcere la natura.

BALANȚĂ

S-ar putea sa-ti fie greu sa te conectezi cu emotiile tale astazi si ar putea sa fie dificil sa gasesti un pic de timp linistit in care sa te poti aseza cu adevarat si sa-ti asculti vocea interioara. Exista distrageri de jur imprejur care te atrag in multe directii diferite. Retine ca aceste forte nu actioneaza neaparat in interesul tau.

SCORPION

S-ar putea sa descoperi ca inima ta merge inainte si inapoi ca o minge de tenis astazi. Intr-un minut ai putea fi atras intr-un fel, in timp ce in urmatorul minut esti atras intr-o directie complet diferita. In loc sa incerci sa lupti impotriva acestui sentiment, profita de el. Constient sau inconstient, ceea ce faci cu adevarat este sa explorezi. Incearca lucruri noi pana cand esti sigur ca ai gasit ceea ce ai nevoie.

SĂGETĂTOR

Nivelul tau de energie este ridicat astazi, dar nu lasa asta sa te transforme. Pastreaza un picior ferm plantat pe pamant, deoarece poate fi necesar sa mentii capul nivelat intr-o situatie de lucru sau personala. Retineti ca cel mai bun mod de a face fata acestui lucru este sa iti folosesti energia pozitiva pentru a vindeca situatia dificila, in loc sa lasi aceasta situatie dificila sa te doboare.

CAPRICORN

Ai putea crede ca viata ta este prea plictisitoare ca sa-i pese cuiva. Evita sa cazi intr-o fantana de autocompatimire si convinge-te ca pur si simplu nu exista suficienta emotie in viata ta si nu va exista niciodata. Crezi ca ai puterea de a vindeca orice astfel de sentiment asuprit pe care l-ai putea avea in acest moment. Ia in considerare sa te alaturi unui grup de sprijin spiritual cu care sa iti poti impartasi sincer sentimentele.

VĂRSĂTOR

Intr-un efort de a fi cea mai stralucitoare si cea mai buna vedeta de pe scena, s-ar putea sa-i alungi pe cei mai importanti membri ai publicului tau. Asigura-te ca nu iti pui masti diferite cu persoane diferite doar pentru a-i putea linisti pe cei cu care esti. Altii pot vedea chiar si prin deghizarea pe care incerci sa o imbraci. A incerca sa-i inseli pe altii este pur si simplu un semn de lipsa de respect.

PEȘTI

Este posibil ca emotii puternice sa te ademeneasca din calea ta actuala, cu exceptia cazului in care ai un fel de plan concret la care sa apelezi. Foloseste mainile delegand sarcini oamenilor din jurul tau. Vei fi uimit de micile blocuri de timp pe care le ai atunci cand ramai la sarcina si te mentii pe tine si pe toti ceilalti din jurul tau in miscare.

 

 

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

martie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
1205 locuitori

Ciolacu Nou este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Făgădău, Şoltoaia, Pocrovca, Ciolacu Vechi și Ciolacu Nou. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 113 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1205 de oameni. Satul Ciolacu Nou a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.