14 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1799
Horoscopul pentru 15 martie 2022
Foto: unian.net
14 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1799

Horoscopul pentru 15 martie 2022

BERBEC

Unele informatii interesante ar putea veni la tine dintr-un loc indepartat. Acest lucru ar putea induce o gandire destul de profunda, ducand la decizii care ti-ar putea schimba cursul vietii intr-un fel. Starea ta de azi ar trebui sa fie optimista si pozitiva. Ai putea fi plin de scheme utopice pentru viitor. Asteapta cateva zile si apoi incepe sa iti faci planuri definitive.

TAUR

Ar trebui sa te trezesti simtindu-te puternic si increzator. Asteapta-te sa primesti o veste buna astazi, care nu va face decat sa iti sporeasca starea de spirit. Dupa-amiaza ai putea participa la o petrecere sau la o intalnire de cartier. O sa te distrezi cu prietenii si vei intalni oameni noi. Seara, relaxeaza-te!

GEMENI

Natura ta plina de libertate si joviala este intensificata astazi, asa ca probabil vei fi cautat pentru orice petrecere sau sarbatoare. Generozitatea ta este, de asemenea, la cote maxime si va lua multe forme, care vor fi apreciate de acel cineva special din viata ta. Gandeste-te sa-ti iei partenerul cu tine.

RAC

Inspiratia este cuvantul cheie pentru astazi. O atitudine optimista si entuziasta ar putea duce la imaginatii puternice, care pot lua o forma solida ca planuri pentru proiecte viitoare. Acestea ar putea fi artistice, legate de afaceri sau centrate in jurul casei dvs. intr-un fel. Oricare ar fi acestea, aceasta este o zi buna pentru a pune aceste planuri in miscare. Toate semnele indica succesul oricarui proiect inceput sau finalizat astazi.

LEU

Un grup cu care esti asociat ti-ar putea aduce in atentie informatii care te pun intr-o stare de spirit foarte pozitiva si aproape ca te fac sari peste tot drumul spre casa. Ar trebui sa te bucuri sa socializezi astazi, pentru ca esti si mai gregar decat de obicei. Atat prietenii vechi, cat si cei noi ar putea sa-ti caute compania. O victorie de vreun fel iti poate veni in cale, contribuind la starea ta de spirit minunata. Bucura-te de ziua ta!

FECIOARĂ

Munca ta fidela si sarguincioasa, pe langa o multime de sacrificii de dragul carierei tale, va da in curand roade. Anticiparea unei evaluari grozave, cu posibila avansare, este probabil sa te faca sa mergi pe aer toata ziua, plin de vise si planuri de viitor. Bucura-te de aceasta binemeritata liniste sufleteasca. Petrece ceva timp astazi bucurandu-te de familie. Poate ai putea planifica o pre-sarbatoare.

BALANȚĂ

Astazi poti atinge in sfarsit un obiectiv la care lucrezi de mult timp. Succesul si progresul sunt in plan si ar trebui sa te simti extrem de entuziasmat si optimist cu privire la viitorul tau. Unele schimbari vaste pot avea loc in viata ta, dar toate promit sa fie pozitive. Asteapta-te sa calatoresti si sa inveti multe. Profita la maximum de aceste energii.

SCORPION

Vise vii si minunate ti-au bantuit somnul noaptea trecuta, lasandu-te dezamagit ca nu erau reale. Au un mesaj pentru tine, asa ca noteaza-le, pune-le deoparte si analizeaza-le mai tarziu. Abilitatile tale psihice si imaginatia sunt foarte ascutite astazi. Aceasta este o zi grozava pentru a incepe un proiect artistic care a fost in mintea ta de ceva timp. Bucura-te de ziua ta.

SĂGETĂTOR

Simte-te liber sa profiti din plin de energiile sociale foarte deschise de astazi. Tu, mai ales, te vei simti ca acasa in orice intalnire sociala, complet in largul tau, vorbind cu oameni noi si fermecand camera. Aceasta ar fi o zi ideala pentru a intalni pe cineva nou. Cineva de sex opus poate fi deosebit de atras de tine. Simte-te liber sa fii cat de cochet vrei!

CAPRICORN

Asteapta-te la cateva surprize foarte placute astazi. Daca esti singur, probabil vei primi un telefon de la cineva care te intereseaza romantic. Acest lucru ar trebui sa iti sporeasca foarte mult nivelul de incredere in sine si, prin urmare, este posibil sa plutesti in restul zilei. Cu aceste aspecte, orice noua relatie sau proiect inceput astazi va avea o energie minunata in spate.

VĂRSĂTOR

Ar trebui sa te simti deosebit de puternic, sanatos si carismatic astazi. Este posibil sa primesti cateva invitatii la petreceri interesante si s-ar putea sa fii surprins de ceea ce pare a fi o crestere brusca a popularitatii tale. Oportunitatile de cariera extinse ar putea veni si de la noile cunostinte si ai putea gasi usi care se deschid catre o viata cu totul noua – noi prieteni, o noua pozitie si, eventual, o noua casa.

PEȘTI

Optimismul si entuziasmul te fac sa te simti increzator si puternic. Cerul este limita! Un vizitator de sex masculin ar putea avea vesti surprinzatoare pentru tine. Aceasta este o zi grozava pentru a face investitii sau a cumpara proprietati. Daca te-ai asteptat la bani prin documente legale sau prin contracte, ar putea veni prin posta astazi. Noaptea ar putea aduce vise vii si interesante. In total, este o zi complet satisfacatoare.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

martie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
2762 locuitori

Voinescu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Voinescu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2762 de oameni. Satul Voinescu a fost menționat documentar în anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.